Apps voor OS X en Mac bijwerken

Gebruik de Mac App Store om OS X en apps van de Mac App Store bij te werken.

Pictogram van de App Store

Om te controleren op Mac-softwareupdates, opent u de app App Store op de Mac en klikt u op Updates op de knoppenbalk. Indien updates beschikbaar zijn, klikt u op de knop Werk bij om ze te installeren.

Het paneel Updates van de Mac App Store

In de Mac App Store vindt u updates voor Mac, geen updates voor iPhone, iPad of iPod touch. Als de App Store niet op de Mac staat, krijgt u OS X-updates door Software-update te kiezen in het Apple () menu.

Als u een verwachte Mac update niet ziet:

• Installeer updates die beschikbaar zijn en controleer weer op updates. Sommige updates verschijnen alleen nadat andere updates zijn geïnstalleerd en sommige updates maken deel uit van andere updates. Updates voor Safari worden bijvoorbeeld niet weergegeven, omdat deze deel uitmaken van OS X-updates.
  • Gebruik het veld Zoeken op de knoppenbalk om te zoeken naar de app die u wilt bijwerken.
  • Klik op Aankopen op de knoppenbalk om de apps te zien die u in de Mac App Store hebt aangeschaft. Als u een app ergens anders hebt opgehaald, controleer dan bij de maker van de app op updates.
  • Als u Snow Leopard of Lion gebruikt, krijgt u OS X-updates door Software-update te kiezen in het Apple-menu. U kunt nog wel updates voor apps krijgen in de Mac App Store.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.

Laatst gewijzigd op: