Software-updates voor een Mac verkrijgen

Werk OS X en apps bij die u via de Mac App Store of Apple hebt verkregen.

Gebruik de Mac App Store

1. Open de app App Store op de Mac.
  2. Klik in de knoppenbalk op Updates.
  3. Werk elke app afzonderlijk bij of klik op Update alles om alle beschikbare updates te installeren.
    Het paneel Updates van de Mac App Store

Als u software-upgrades wilt zoeken in plaats van updates, gebruikt u Zoek rechts boven in het venster. Een upgrade is een belangrijke nieuwe versie van de software. OS X El Capitan is bijvoorbeeld een upgrade van OS X Yosemite of ouder.

Of gebruik Software-update

De Mac App Store wordt bij OS X Snow Leopard v10.6.6 en hoger meegeleverd. Als u de Mac App Store niet hebt, kiest u Software-update in het menu Apple en volgt u de instructies op het scherm. Bepaalde software-updates zijn ook beschikbaar via de website Apple Support Downloads.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.

Laatst gewijzigd op: