Hardware, software, apps en voorzieningen van Apple in je organisatie implementeren en beheren

Door de nauwe integratie van hardware, software, apps en voorzieningen op Apple apparaten kun je de implementatieprojecten van je organisatie eenvoudig beheren. Apple School Manager en Apple Business Manager bieden in combinatie met je MDM-oplossing nog meer flexibiliteit en controle.

Zie Nieuwe functies

Om in Implementatie van het Apple platform te zoeken, selecteer je 'Inhoudsopgave' bovenaan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.