De pagina met Safari-extensies van de Mac App Store. De navigatiekolom aan de linkerkant bevat links naar andere pagina's: 'Ontdekken', 'Creëren', 'Werken', 'Spelen', 'Ontwikkelen', 'Categorieën' en 'Updates'. Aan de rechterkant staan de beschikbare Safari-extensies.

Apps en Safari-extensies downloaden

Ontdek inspirerende apps voor het maken van films, het bewerken van foto's of het maken van een grafisch ontwerp. Of lees diepgaande artikelen over de beste Mac-apps. Met Safari-extensies kun je op het web surfen op een manier die voor jou het beste werkt.

Apps en Safari-extensies downloaden

De beginpagina van Apple Arcade. Aan de rechterkant wordt een populaire game weergegeven.

Apple Arcade-games downloaden en spelen

Game je graag? Probeer Apple Arcade waar je allerlei games uit de App Store kunt zoeken, downloaden en spelen.

Apple Arcade-games downloaden en spelen

Een deel van de hoofdpagina van de Mac App Store met het privacybeleid van de ontwikkelaar van de geselecteerde app.

Je privacy beveiligen

Controleer voordat je een app downloadt hoe deze met je gegevens omgaat. Wordt je locatie gebruikt, worden gegevens over je surfgedrag verzameld of worden je financiële gegevens bijgehouden? Bekijk een eenvoudig te begrijpen samenvatting van het privacybeleid van een app, om er zeker van te zijn dat de ontwikkelaar hetzelfde denkt over privacy als jij.

Het privacybeleid van een app bekijken

Om in de gebruikershandleiding voor de App Store te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' bovenaan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.

Raadpleeg de website Support voor App Store voor meer ondersteuning.

Niet alle voorzieningen en inhoud zijn overal beschikbaar.