Gebruikershandleiding App Store

voor macOS Mojave

De beginpagina van de Mac App Store. De navigatiekolom aan de linkerkant bevat koppelingen naar andere pagina's: 'Ontdekken', 'Creëren', 'Werken', 'Spelen', 'Ontwikkelen', 'Categorieën' en 'Updates'. Rechts bevinden zich klikbare gebieden zoals 'Achter de schermen', 'Van de redactie' en 'Onze favorieten'.

Vind het perfecte programma

In de vernieuwde Mac App Store kun je eenvoudig het juiste programma vinden. Klik op het tabblad 'Ontdekken' voor diepgaande artikelen over de beste Mac-programma's. Of klik op 'Creëren' voor inspirerende programma's voor het maken van films, het bewerken van foto's of het maken van een grafisch ontwerp.

Programma's zoeken, kopen en downloaden

De pagina van een Mac App Store-account met daarop diverse programma's die kunnen worden gedownload. In het App Store-voorkeurenpaneel, weergegeven als apart venster rechtsonder op de accountpagina, zijn de volgende opties geselecteerd: 'Automatische updates', 'Download programma's die zijn aangeschaft op andere Mac-computers automatisch', 'Speel video automatisch af' en 'Beoordelingen en recensies'. Onder in het paneel staan venstermenu's waarin je wachtwoordopties kunt kiezen voor de aankoop van programma's en voor gratis downloads.

Al je programma's op al je computers downloaden

Je kunt tijd besparen door de programma's die je koopt automatisch op je andere Mac-computers te installeren (als je daarop met dezelfde Apple ID bent ingelogd).

Programma's bijwerken

Om door de gebruikershandleiding voor de App Store te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.