App Store Help

Welkom bij App Store

Je kunt programma's en games voor de Mac downloaden en je programma's en systeem up-to-date houden.

Uitgelichte apps in de App Store.
De weergave 'Uitgelicht' in de App Store.

Vind het perfecte programma

Of je nu wilt leren programmeren, gezonde recepten zoekt of games wilt spelen, in de App Store vind je het programma dat je zoekt. Om een programma te zoeken, klik je op 'Uitgelicht', 'Hitlijsten' of 'Categorieën' of voer je een of meer woorden in het zoekveld in.

Bijwerkopties in de App Store-voorkeuren.

Al je programma's op al je computers downloaden

Je kunt tijd besparen door de programma's die je koopt automatisch op je andere Mac-computers te installeren (als je daarop met dezelfde Apple ID bent ingelogd). Kies 'App Store' > 'Voorkeuren' en selecteer 'Download programma's die zijn aangeschaft op andere Macs automatisch'.