Handen wassen met Apple Watch Series 4 of later

Uw Apple Watch kan automatisch detecteren wanneer u begint met het wassen van uw handen en een timer van 20 seconden starten.

Handen wassen en Herinneringen voor handen wassen

Controleer voordat u Handen wassen inschakelt of uw iPhone is voorzien van de nieuwste versie van iOS en uw Apple Watch is voorzien van de nieuwste versie van watchOS.

1. Open 'Mijn Watch' op uw iPhone en tik op 'Handen wassen'.
  2. Tik op 'Timer voor handen wassen’ om uw watch automatisch te laten detecteren wanneer u uw handen wast en een timer van 20 seconden te starten.
  3. Tik op 'Herinneringen voor handen wassen' om uw watch u eraan te laten herinneren uw handen te wassen wanneer u thuiskomt.

U kunt deze instellingen ook in- en uitschakelen op uw Apple Watch onder 'Handen wassen' in de Instellingen-app.

De timer starten

De timer wordt gestart op het moment dat de gegevens van de geluids- en bewegingssensor van uw Apple Watch Series 4 en later detecteren dat u uw handen wast. U voelt ook een haptische melding wanneer de timer begint. Als u stopt met handen wassen voordat de timer afloopt, vraagt uw watch u om door te gaan. Als u niet bezig bent met handenwassen, kunt op de watch tikken om de timer uit te schakelen.