Uw Apple Studio Display of Pro Display XDR gebruiken met Boot Camp

U kunt deze Apple beeldschermen met Microsoft Windows gebruiken op bepaalde Mac-modellen. U moet er dan wel voor zorgen dat uw software up-to-date is.

Compatibiliteit controleren

Als u de nieuwste software-updates hebt geïnstalleerd, kunt u deze Apple beeldschermen met Microsoft Windows 10 gebruiken op bepaalde Mac-modellen met een Intel-processor.

Studio Display

Ondersteunt Boot Camp met macOS Monterey 12.3 of hoger op de volgende Mac-modellen met een Intel-processor:

• 16-inch MacBook Pro-modellen die in 2019 zijn geïntroduceerd

• 15-inch MacBook Pro-modellen die in 2016 tot en met 2019 zijn geïntroduceerd

• 13-inch MacBook Pro-modellen die in 2016 tot en met 2020 zijn geïntroduceerd

• MacBook Air-modellen die in 2018 tot en met 2020 zijn geïntroduceerd

• iMac-modellen die in 2017 tot en met 2020 zijn geïntroduceerd

• iMac Pro

• Mac mini-modellen die in 2018 zijn geïntroduceerd

• Mac Pro-modellen die in 2019 zijn geïntroduceerd

Pro Display XDR

Ondersteunt Boot Camp met macOS Catalina 10.15.2 of hoger op de volgende Mac-modellen met een Intel-processor:

• 15-inch of 16-inch MacBook Pro-modellen die in 2018 tot en met 2020 zijn geïntroduceerd

• iMac-modellen die in 2019 of 2020 zijn geïntroduceerd

• Mac Pro-modellen die in 2019 zijn geïntroduceerd

Software bijwerken

Geen van beide beeldschermen vereist extra configuratie, maar u moet er wel voor zorgen dat de software up-to-date is:

1. Installeer de nieuwste macOS-updates. U moet macOS gebruiken om updates voor uw beeldscherm te ontvangen.

2. Gebruik Boot Camp-assistent om Windows 10 te installeren, als u dat nog niet hebt gedaan.

3. Start de Mac op in Windows en gebruik vervolgens Apple Software-update om de nieuwste Apple updates voor Windows te installeren.

Meer informatie

Mac-computers ondersteunen mogelijk geen video via Thunderbolt 3 bij het uitvoeren van Windows in de veilige modus of de Windows Herstelomgeving. Video in deze modi is wel nog beschikbaar voor beeldschermen die zijn aangesloten op een andere weergavepoort, bijvoorbeeld HDMI.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.