Uw Pro Display XDR gebruiken met Boot Camp

U kunt uw Apple Pro Display XDR met Microsoft Windows gebruiken op bepaalde Mac-modellen. U moet er dan wel voor zorgen dat uw software up-to-date is.

Controleer of uw Mac compatibel is

Boot Camp vereist een Mac met een Intel-processor.

Als u de nieuwste Apple software-updates hebt geïnstalleerd, kunt u het Pro Display XDR gebruiken met Microsoft Windows 10 op deze Mac-modellen met een Intel-processor:

• 15-inch of 16-inch MacBook Pro-modellen die in 2018 of later zijn geïntroduceerd
  • Mac Pro-modellen die in 2019 zijn geïntroduceerd
  • iMac-modellen die in 2019 of later zijn geïntroduceerd

Software bijwerken

1. Start uw Mac op in macOS en gebruik vervolgens Software-update om de nieuwste updates te installeren voor macOS. Op uw Mac moet macOS Catalina 10.15.2 of hoger geïnstalleerd zijn.
  2. Installeer Windows 10 met behulp van Boot Camp-assistent.
  3. Start de Mac op in Windows en gebruik vervolgens Apple Software-update om de nieuwste Apple updates voor Windows te installeren.

Het Pro Display XDR vereist geen extra configuratie voor gebruik met Windows.

Meer informatie

• Mac-computers ondersteunen mogelijk geen video via Thunderbolt 3 bij het uitvoeren van Windows in de veilige modus of de Windows Herstelomgeving. Video in deze modi is wel nog beschikbaar voor beeldschermen die zijn aangesloten op een andere weergavepoort, bijvoorbeeld HDMI.
  • Het Apple Pro Display XDR configureren en gebruiken

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.