De Mac opnieuw opstarten met macOS of Windows

Nadat u Microsoft Windows op uw Mac hebt geïnstalleerd, kunt u kiezen of de Mac opstart met macOS of met Windows.

Opstarten met macOS vanuit Windows

1. Klik in het systeemvak aan de rechterkant van de Windows-taakbalk op symbool omhoog om verborgen pictogrammen weer te geven.
  2. Klik op het Boot Camp-pictogram.
  3. Kies 'Herstarten in macOS' in het menu dat nu wordt weergegeven.
    Als u de nieuwste Boot Camp-updates nog niet hebt geïnstalleerd, krijgt u mogelijk het bericht 'Het OS X-opstartvolume is niet gevonden'.
    Boot Camp-menu in Windows 10

U kunt ook opstartbeheer gebruiken tijdens het opstarten van de Mac:

1. Start de Mac opnieuw op vanuit het Start-menu van Windows.
  2. Houd de Option- of Alt-toets (⌥) ingedrukt terwijl de Mac opnieuw wordt opgestart.
  3. Selecteer het opstartvolume van de Mac ('Macintosh HD') in het scherm van opstartbeheer en druk vervolgens op Return of klik op de pijl-omhoog:
    Scherm opstartbeheer

Opstarten met Windows vanuit macOS

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.