Continuïteit gebruiken om uw Mac, iPhone, iPad, iPod touch en Apple Watch te verbinden

Met Handoff, Universeel klembord, Bellen via de iPhone, Sms-/mms-berichten, Instant Hotspot, Continuïteitscamera, AirDrop, Apple Pay en Automatische ontgrendeling kunt u soepel overschakelen van het ene apparaat naar het andere.

Klik hieronder op een Continuïteit-functie om te lezen hoe u deze configureert en gebruikt.

Handoff: hiermee kunt u beginnen te werken op één apparaat en daarna op een ander apparaat in de buurt verdergaan waar u gebleven was.

Universeel klembord: hiermee kunt u materiaal zoals tekst, afbeeldingen, foto's en video's op een Apple apparaat kopiëren en het materiaal vervolgens plakken op een ander Apple apparaat.

Bellen via de iPhone: hiermee kunt u bellen en gebeld worden op uw Mac, iPad of iPod touch als deze apparaten zich in hetzelfde netwerk bevinden als uw iPhone.

Doorgifte van tekstberichten: hiermee kunt u sms- en mms-berichten vanaf uw iPhone versturen en ontvangen op uw Mac, iPad en iPod touch.

Instant Hotspot: hiermee maakt u verbinding met de persoonlijke hotspot op uw iPhone of iPad (Wi-Fi + Cellular) vanaf uw Mac, iPad, iPod touch of een andere iPhone, zonder een wachtwoord te hoeven invoeren.

Automatische ontgrendeling: hiermee krijgt u directe toegang tot uw Mac wanneer u uw Apple Watch draagt. U haalt de Mac uit de sluimerstand en u kunt meteen aan de slag, zonder een wachtwoord te typen.

Continuïteitscamera: hiermee kunt u op uw iPhone, iPad of iPod touch documenten scannen of foto's maken die dan meteen op de Mac verschijnen.

AirDrop: hiermee verstuurt u draadloos documenten, foto's, video's, websites, kaartlocaties en meer naar een iPhone, iPad, iPod touch of Mac in de buurt.

Apple Pay: hiermee kunt u online shoppen op uw Mac en uw aankoop met Apple Pay op uw iPhone of Apple Watch voltooien.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.