Als gegevens van Gezondheid ontbreken na het terugzetten van een iCloud-reservekopie die u in iOS 9 hebt gemaakt

Lees wat u moet doen als gegevens van Gezondheid ontbreken nadat u een nieuw of bestaand apparaat herstelt vanaf een iCloud-reservekopie met iOS 9 of hoger.

Dit probleem is verholpen in iOS 11. Werk de iPhone, iPad of iPod touch bij naar de nieuwste versie van iOS. Als u uw apparaat niet kunt bijwerken naar iOS 11 of hoger, volgt u deze stappen.

Een nieuwe iCloud-reservekopie maken van uw oorspronkelijke apparaat

Voordat u uw gegevens van Gezondheid terugzet naar een nieuw of bestaand iOS-apparaat, moet u controleren of uw informatie actueel is en vervolgens een nieuwe iCloud-reservekopie van uw vorige apparaat maken terwijl het vergrendeld is. Zo zorgt u ervoor dat al uw gegevens van Gezondheid correct worden overgezet naar uw nieuwe iOS-apparaat wanneer u herstelt vanaf een iCloud-reservekopie.

Volg deze stappen om een nieuwe iCloud-reservekopie te maken:

1. Controleer of uw apparaat een wifiverbinding heeft.

2. Ga naar 'Instellingen' > 'iCloud' > 'Reservekopie'. Controleer of 'iCloud-reservekopie' is ingeschakeld.

3. Tik op 'Maak nu reservekopie' en vergrendel onmiddellijk uw apparaat door op de sluimerknop te drukken. Zorg dat het apparaat vergrendeld blijft tot de reservekopie is voltooid.

iCloud maakt ook automatisch een reservekopie van uw apparaat wanneer uw apparaat is aangesloten op het lichtnet, vergrendeld is en een wifiverbinding heeft.

Als u geen nieuwe iCloud-reservekopie kunt maken van uw originele apparaat en u een recente gecodeerde reservekopie in iTunes hebt, kunt u iTunes gebruiken om gegevens van Gezondheid terug te zetten op uw apparaat.

Als gegevens van Gezondheid ontbreken na het terugzetten van een reservekopie die u in iOS 9 hebt gemaakt

Met de hierboven beschreven stappen kunt u gegevens van Gezondheid herstellen door een nieuwe iCloud-reservekopie te maken van uw oorspronkelijke apparaat. Om uw apparaat te herstellen vanaf een nieuwe iCloud-reservekopie, volgt u deze stappen:

1. Tik op het nieuwe apparaat op 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Stel opnieuw in'. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'. Hierdoor worden alle gegevens op uw apparaat verwijderd.

2. Volg daarna de stappen in de configuratie-assistent om uw apparaat opnieuw in te stellen met de nieuwe reservekopie die u zojuist hebt gemaakt van uw vorige apparaat.

Hulp krijgen