Een Safari-venster met geselecteerde tekst in een tijdschriftartikel en een snelle notitie getiteld 'Onderzoek' met daarin de tekst en een link naar het artikel.

Een snelle notitie opstellen

Met snelle notities kun je eenvoudig overal op de Mac een notitie aanmaken, zonder de app te verlaten die je momenteel gebruikt.

Een snelle notitie opstellen

Notities in de galerieweergave met de inhoud van elke notitie in een miniatuurweergave. Rechtsboven verschijnen voorgestelde zoekopdrachten, zoals vergrendelde notities en notities met bijlagen.

Notities vinden wanneer je deze nodig hebt

In de galerieweergave geef je al je notities weer als miniaturen en kun je gemakkelijk de afbeeldingen erin bekijken om de gewenste notitie te vinden. Of gebruik de krachtige zoekopties om objecten te vinden in bijvoorbeeld bijgevoegde afbeeldingen of tekst in een gescand document.

Notities zoeken

Een Mac en een iPad waarop dezelfde notitie uit iCloud te zien is.

Notities overal met je meenemen

Wanneer je internetaccounts aan Notities toevoegt, heb je je notities op al je apparaten bij de hand. Als je bijvoorbeeld dat speelschema op de Mac bewaart, staat het ook op je iPad wanneer je op het veld aankomt.

Notitie-accounts toevoegen of verwijderen

Een notitie met een grote foto van een rotsachtig landschap.

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden

Je kunt afbeeldingen, films en andere bestanden naar je notities slepen. Ook kun je materiaal rechtstreeks uit Safari, Foto's, Kaarten en diverse andere apps aan notities toevoegen.

Foto's, bestanden en meer bijvoegen

Notities in de galerieweergave nadat ervoor is gekozen een gedeelde notitie te beheren. Je ziet een lijst met personen die aan de notitie zijn toegevoegd en welke opties er beschikbaar zijn.

Eenvoudig samenwerken

Nodig anderen uit om een notitie of een volledige gedeelde map met notities te bekijken of te bewerken. Als je een notitie in een groepsgesprek in Berichten deelt, ontvang je updates in het gesprek wanneer iemand de notitie bewerkt.

Notities en mappen delen

Om in de gebruikershandleiding voor Notities te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.