macOS High Sierra

Een herinnering voor het gezin instellen

Als je lid wordt van een gezin, wordt automatisch een gedeelde herinneringenlijst met de naam 'Gezin' toegevoegd aan het programma Herinneringen. Je kunt er herinneringen aan toevoegen die vervolgens in de gedeelde herinneringenlijst verschijnen op de Mac-computers en iOS-apparaten van andere gezinsleden. Zie Een lijst delen voor instructies.

Voordat je de gedeelde herinneringenlijst van een gezin kunt gebruiken, moet je lid worden van het gezin.