Het welkomstscherm dat verschijnt als je de iPhone voor het eerst inschakelt.

Aan de slag

Stel een paar basisfuncties in voordat je je nieuwe iPhone gaat gebruiken.

Basisconfiguratie

Het toegangsscherm met een aangepaste achtergrondfoto en een aangepaste datum- en tijdweergave. Onder in het scherm staan van links naar rechts de zaklampknop, de focus 'Persoonlijk' en de cameraknop.

Voeg je eigen stijl toe

Je kunt je iPhone helemaal aanpassen aan je persoonlijke stijl en wensen. Laat bijvoorbeeld je favoriete foto's zien op het toegangsscherm, voeg widgets toe aan het beginscherm, pas de tekstgrootte aan of kies beltonen.

Je iPhone personaliseren

Het Camera-scherm in de fotomodus, met links en rechts onder de zoeker andere cameramodi. De knoppen voor flits, nachtmodus, cameraregelaars, ProRAW en Live Photo worden boven in het scherm weergegeven. Onder de cameramodi staan van links naar rechts de knop 'Foto- en videoweergave', de knop 'Maak foto' en de knop voor het kiezen van de camera aan de achterkant.

Maak je mooiste foto

Leg waar je ook bent speciale momenten vast met je iPhone. Lees hoe je foto's en video's maakt en andere camerafuncties op je iPhone gebruikt.

Prachtige foto's en video's maken

Een FaceTime-groepsgesprek met vier deelnemers. Iedere deelnemer verschijnt in een aparte tegel.

Blijf in contact

Met de iPhone blijf je gemakkelijk in contact met de mensen die belangrijk voor je zijn. Als je ze in je lijst met contactpersonen zet, heb je hun contactgegevens altijd en overal bij de hand, zodat je snel kunt bijpraten via een tekstbericht, een belletje of FaceTime.

Contact houden met familie en vrienden

Het scherm 'Delen met gezin' in Instellingen. Er staan vijf gezinsleden in de lijst. Onder hun namen staan de lijst 'Checklist voor gezin' en de opties voor abonnementen, het delen van aankopen en het delen van locaties.

Eensgezind

Jij en je gezinsleden kunnen via 'Delen met gezin' gekochte apps, je locatie en zelfs gezondheidsgegevens met elkaar uitwisselen. Ook kun je ouderlijk toezicht instellen om te regelen hoe je kinderen hun apparaten gebruiken.

Functies delen met je gezin

De Kaarten-app, met vier favoriete locaties onder in het scherm.

Je dag eenvoudiger maken

Lees hoe je de apps op je iPhone gebruikt om naar je favoriete plekken te gaan, een kopje koffie te kopen, je te herinneren aan belangrijke dingen die je nog moet doen en zelfs automatisch je voordeur op slot te doen als je die achter je dichttrekt.

De iPhone gebruiken voor je dagelijkse bezigheden

Om in de iPhone-gebruikershandleiding te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' bovenaan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld. Ook kun je de handleiding downloaden via Apple Books (indien beschikbaar).