Het Dock op uw Apple Watch gebruiken

Snel uw favoriete apps openen of van de ene app naar de andere gaan.

Een app openen vanuit het Apple Watch Dock

1. Druk op de zijknop.
  2. Veeg omhoog of omlaag of draai aan de Digital Crown.
  3. Tik op een app om deze te openen.
  4. Druk op de zijknop om het Dock te sluiten.

'Recent' of 'Favorieten' kiezen

Het Dock kan uw meest recente apps weergeven of maximaal 10 van uw favoriete apps. Wanneer u 'Recent' kiest, worden uw apps weergegeven in de volgorde waarop u ze hebt geopend. Wanneer u 'Favorieten' kiest, kunt u de apps kiezen die worden weergegeven, maar uw meest recent gebruikte app wordt nog steeds boven in het Dock weergegeven. Als deze app nog geen favoriet is, tikt u op 'Permanent in Dock' om de app toe te voegen.

Zo kiest u wat wordt weergegeven:

1. Open de Watch-app op uw iPhone.
  2. Tik op het tabblad 'Mijn Watch' en tik op 'Dock'.
  3. Tik op 'Recent' of op 'Favorieten'.

Uw favoriete apps toevoegen

Als u het Dock rangschikt op Favorieten, kunt u kiezen welke apps moeten worden weergegeven of verwijderd:

1. Open de Watch-app op uw iPhone.
  2. Tik op het tabblad 'Mijn Watch' en tik op 'Dock'.
  3. Controleer of 'Favorieten' is geselecteerd.
  4. Tik op 'Wijzig'.
    • Als u een app wilt verwijderen, tikt u op de knop 'Verwijder'  en vervolgens op 'Verwijder'.
    • Als u een app wilt toevoegen, tikt u op de knop 'Voeg toe' . U kunt maximaal 10 apps toevoegen.
    • Als u de volgorde van de apps wilt wijzigen, houdt u de knop 'Wijzig volgorde'  naast een app ingedrukt en sleept u deze omhoog of omlaag.
  5. Tik op 'Gereed' om uw wijzigingen te bewaren.

Een app verwijderen uit het Apple Watch Dock

1. Druk op de knop aan de zijkant om het Dock te openen.
  2. Ga naar een app en veeg naar links.
  3. Tik op de knop 'Verwijder’

U kunt apps verwijderen uit het Dock, of u nu rangschikt op 'Recent' of op 'Favorieten'.