Het bedieningspaneel op een Apple Watch gebruiken

Met één veeg omhoog kunt u de batterij en instellingen controleren. U kunt dan verbinding maken met een luidspreker, uw Watch op stil zetten en meer.

Bedieningspaneel openen

Veeg omhoog vanaf de onderkant van de wijzerplaat.

Bedieningspaneel sluiten

Veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.

Controleer de instellingen en de batterij

U kunt in één oogopslag zien welke instellingen in- of uitgeschakeld zijn en tikken om ze te wijzigen.

Knop met batterijpercentage toont 100%

Controleer het batterijniveau of schakel de spaarstand in.

mobiel netwerk-symbool

Schakel het mobiele netwerk in of uit.1

oranje knop voor vliegtuigmodus

Schakel de vliegtuigmodus in of uit.

Knop 'Stille modus'

Schakel de stille modus in of uit.

Knop 'Maan' of 'Niet storen'

Schakel 'Niet storen' in of uit.

Knop 'Vergrendel'

Vergrendel uw Apple Watch.4

Knop 'Waterslot'

Gebruik Waterslot om te voorkomen dat de Watch reageert bij onbedoelde aanrakingen.2

iPhone-knop

Speel een geluid af als u uw iPhone niet kunt vinden. Of raak de knop aan en houd vast om het lampje van de iPhone te laten knipperen.

symbool zaklamp

Schakel de zaklamp in. Veeg omlaag om de zaklamp uit te schakelen.

Symbool Theatermaskers

Schakel Theatermodus in of uit. Deze instelling schakelt Stille modus in en het scherm blijft donker tot u op een knop tikt of drukt.3

Verbinding controleren

Boven in het bedieningspaneel kunt u zien of uw Apple Watch en iPhone met elkaar verbonden zijn. Als ze verbonden zijn, wordt groen iPhone-symbool weergegeven. Als ze niet verbonden zijn, wordt rood iPhone-symbool of rood X-symbool weergegeven. Wanneer uw Apple Watch is verbonden met wifi, wordt wifisymbool weergegeven. Wanneer uw Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) verbonden is met een mobiel netwerk, wordt groene punten weergegeven.1

Krijg hulp bij het verbinden van een Apple Watch en iPhone.

1. Alleen beschikbaar op Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular).
  2. Alleen beschikbaar op Apple Watch Series 2 of nieuwer. Apple Watch Series 1 en Apple Watch (1e generatie) zijn niet geschikt om mee te zwemmen. Lees meer over de waterbestendigheid van de Apple Watch
  3. U kunt de Apple Watch Series 2 of nieuwer ook uit de sluimerstand halen door aan de Digital Crown te draaien.
  4. Als u een toegangscode hebt ingesteld en draagdetectie hebt uitgeschakeld, kunt u de Apple Watch handmatig vergrendelen met deze instelling in het bedieningspaneel. Als u geen toegangscode hebt ingesteld (of als u een toegangscode hebt ingesteld en draagdetectie hebt uitgeschakeld), wordt deze instelling niet weergegeven.