Digital Touch gebruiken op de Apple Watch

Met Digital Touch kunt u schetsen, tikken, uw hartslag, kusjes en meer verzenden vanaf uw Apple Watch naar de Apple Watch of iPhone van uw vriend.

Een Digital Touch versturen

Om een Digital Touch te versturen, opent u een bericht en tikt u op Digital Touch-symbool om het tekencanvas te openen. U kunt een schets maken, een kus of hartslag versturen of een emotie tonen.

Een tekening versturen

Teken op het scherm. Tik op Kleuren om de kleur te wijzigen en begin vervolgens opnieuw te tekenen. Stop met tekenen om de tekening te versturen.

Een tik versturen

Tik één of meerdere malen op het scherm. Tik op Kleuren om de kleur te wijzigen. Stop met tikken om de tikken te versturen.

Een kus versturen

Tik een of meerdere malen op het scherm met twee vingers. Stop met tikken om de kus te versturen.

Uw hartslag versturen

Plaats twee vingers op het scherm totdat u uw hartslag ziet en voelt. Laat los om te versturen.

Een hart breken

Plaats twee vingers op het scherm totdat u uw hartslag ziet en voelt. Sleep omlaag om te versturen.

Boosheid tonen

Houd het scherm ingedrukt met uw vinger tot u een vlam ziet. Laat los om te versturen.

Een Digital Touch zien

Als u een Digital Touch van uw vriend wilt zien (of voelen), tikt u op de melding op de Apple Watch of iPhone.

Als u hulp nodig hebt, controleer dan eerst of u en uw vriend de nieuwste versies van iOS en watchOS hebben.