Een verloren of gestolen Apple product melden

Lees wat u kunt doen als uw iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch of Mac zoekraakt of gestolen is.

Dit artikel is gearchiveerd,het wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Als u de apps Zoek mijn iPhone en Zoek mijn Mac hebt ingeschakeld, kunt u stappen ondernemen om uw zoekgeraakte of gestolen iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch of Mac te zoeken. U kunt met de 'Zoek mijn ...'-apps de verliesmodus activeren op uw zoekgeraakte apparaten, de locatie zien of alle gegevens wissen. U kunt alleen met de apps Zoek mijn iPhone en Zoek mijn Mac een apparaat zoeken, volgen of anderszins markeren: Apple biedt geen andere service aan. Lees meer over Zoek mijn iPhone.

Als u AppleCare+ met Diefstal en verlies hebt, kunt u een claim indienen voor een vervangend apparaat.

Mogelijk wordt uw Apple product gedekt onder het abonnement van uw mobiele aanbieder. Zorg dat u uw verloren of gestolen apparaat rapporteert aan uw mobiele aanbieder, zodat deze uw account kan uitschakelen om ongewenste telefoongesprekken, sms-berichten en datagebruik te voorkomen. Neem ook contact op met de politie bij u in de buurt om een verloren of gestolen Apple apparaat te rapporteren.

Lees hoe u de serienummers van Apple producten kunt vinden.