Als u het herstelmodusscherm op een iPhone, iPad of iPod touch ziet

Lees hier wat u moet doen als u het herstelmodusscherm ziet op een iPhone, iPad of iPod touch.

Aansluiten op een computerscherm

Het apparaat herstarten

Herstart uw apparaat wanneer u het herstelmodusscherm ziet:

• iPad-modellen met Face ID: druk kort op de volume-omhoogknop. Druk kort op de volume-omlaagknop. Houd de bovenste knop ingedrukt totdat het apparaat opnieuw opstart.
  • iPhone 8 of nieuwer: druk kort op de volume-omhoogknop. Druk kort op de volume-omlaagknop. Houd de zijknop ingedrukt tot u het Apple logo ziet.
  • iPhone 7, iPhone 7 Plus en iPod touch (7e generatie): houd de zijknop (of de bovenste knop) en de volume-omlaagknop tegelijkertijd ingedrukt tot u het Apple logo ziet.
  • iPad met thuisknop, iPhone 6s of ouder en iPod touch (6e generatie) of ouder: houd de zijknop (of de bovenste knop) en de thuisknop ingedrukt tot u het Apple logo ziet.

iOS of iPadOS opnieuw installeren

Als u nog steeds het herstelmodusscherm ziet na het herstarten, moet u mogelijk iOS of iPadOS opnieuw installeren:

1. Zorg ervoor dat u de nieuwste software-updates (waaronder iTunes als u macOS Mojave of lager hebt) hebt geïnstalleerd op uw Mac. Of zorg er op uw Windows-pc voor dat u de nieuwste versie van iTunes hebt geïnstalleerd.
  2. Sluit het apparaat aan op de computer met de kabel die bij het apparaat is meegeleverd. U ziet het bericht: 'Er doet zich een probleem voor met de [apparaatnaam] waardoor deze moet worden bijgewerkt of hersteld'.
  3. Klik op 'Werk bij' (niet op 'Zet terug') om iOS of iPadOS opnieuw te installeren en uw persoonlijke gegevens te behouden.

Meer hulp