Als u het scherm ‘Verbind met iTunes’ op een iPhone, iPad of iPod touch ziet

Lees hier wat u moet doen als u het scherm 'Verbind met iTunes' op een iPhone, iPad of iPod touch ziet.

Als u het scherm 'Verbind met iTunes' ziet, herstart u het apparaat:

• Op een iPhone X, iPhone 8 of iPhone 8 Plus: druk kort op de volume-omhoogknop. Druk kort op de volume-omlaagknop. Houd vervolgens de zijknop ingedrukt totdat u het Apple logo ziet.
  • Op een iPhone 7 of iPhone 7 Plus: houd de zijknop en volume-omlaagknop ten minste tien seconden ingedrukt tot u het Apple logo ziet.
  • Op een iPhone 6s en lager, iPad of iPod touch: houd de thuisknop en de sluimerknop (of de zijknop) ten minste tien seconden tegelijk ingedrukt tot u het Apple logo ziet.

Als het scherm ‘Verbind met iTunes’ na de herstart nog steeds verschijnt, moet u iOS opnieuw installeren:

1. Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van iTunes gebruikt.
  2. Sluit het apparaat aan op de computer met de kabel die bij het apparaat is meegeleverd. U ziet het bericht: 'De software op [apparaatnaam] moet worden hersteld naar de fabrieksinstellingen of moet worden bijgewerkt.'
  3. Klik op 'Werk bij' (niet op 'Zet terug') om iOS opnieuw te installeren en uw persoonlijke gegevens te behouden.

Meer hulp