iCloud: Een contact exporteren als een vCard vanaf iCloud Contacten

Een contact exporteren als een vCard vanaf iCloud Contacten

Je kunt een virtuele kaart, vCard genoemd, exporteren via Contacten op iCloud.com. vCards bevatten contactgegevens voor een of meer contacten.

Je kunt vCards aan e-mailberichten toevoegen, zodat je ze eenvoudig met anderen kunt delen.

1. Selecteer een of meerdere contacten in de contactenlijst.

2. Klik op het venstermenu 'Actie' in de zijkolom en kies 'Exporteer vCard'.

Als je twee of meer contacten selecteert, zal Contacten slechts één vCard met alle contacten exporteren.

Tip: Je kunt al je contacten als een vCard exporteren en deze als een reservekopie gebruiken.

Publicatiedatum: 24-okt-2018