iCloud: Een contact importeren in iCloud Contacten

Een contact importeren in iCloud Contacten

Elk contact wordt weergegeven op een virtuele kaart die een vCard wordt genoemd. Je kunt vCards importeren met Contacten op iCloud.com.

In Contacten kun je vCard-structuur versie 3.0 en later importeren.

1. Klik op het venstermenu 'Actie' in de zijkolom en kies vervolgens 'Importeer vCard'.

2. Selecteer een vCard om te importeren.

Als de vCard contactgegevens bevat voor meer dan een persoon, wordt van elk contact een afzonderlijke contactpersoon gemaakt.

Contacten van geïmporteerde vCards worden toegevoegd aan de groep 'Alle contacten'. Je kunt contacten aan een andere groep toevoegen door deze naar de gewenste groep te slepen.

Als je een vCard niet kunt importeren, overschrijdt deze mogelijk de toegestane bestandsgrootte voor iCloud Contacten. Raadpleeg het Apple Support-artikel Limieten voor iCloud, Contacten, Agenda's, Herinneringen en Bladwijzers.

Publicatiedatum: 12-aug-2019