iCloud: Fjern din enhed fra Find min iPhone

Hvis du ikke længere bruger en iOS-enhed, et Apple Watch, AirPods eller en Mac, kan du fjerne enheden fra Find min iPhone ved hjælp af Find min iPhone på iCloud.com eller din enhed. Hvis du fjerner en enhed, fjernes den fra listen over enheder i Find min iPhone. Hvis enheden har iOS 8 eller en nyere version, slås funktionen Aktiveringslås også fra.

Hvis du vil forære eller sælge din iOS-enhed, skal du først sørge for at slette enhedens indhold og indstillinger (under Indstillinger > Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og indstillinger). Når du sletter indholdet, slås Find min iPhone og Aktiveringslås også fra. Du kan læse mere i artiklen Her kan du se, hvad du skal gøre, før du sælger eller forærer din iPhone, iPad eller iPod touch væk fra Apple-support. Læs mere om, hvad du skal gøre, før du sælger eller forærer et Apple Watch væk, på Hvis du vil sælge eller forære et Apple Watch væk eller beskytte et mistet Apple Watch i Brugerhåndbogen til Apple Watch.

Bemærk: Apple Watch og AirPods forbliver i Find min iPhone, indtil du også sletter alle enheder, der er parret med dem.

Slet en iOS-enhed eller Mac

• På iOS-enhed: Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud (eller Indstillinger > iCloud), og slå derefter Find min [enhed] fra.

• På Mac: Vælg Apple-menuen > Systemindstillinger, klik på iCloud, og fjern markeringen af Find min Mac.

Bemærk: Du kan også fjerne din enhed ved at slå iCloud helt fra på enheden. Hvis du slår iCloud fra, slås alle iCloud-funktionerne fra på enheden.

Slet Apple Watch eller AirPods

Hvis du vil slette dit Apple Watch eller dine AirPods, skal du sikre, at de er offline, og derefter slette dem i Find min iPhone på iCloud.com.

Bemærk: Du kan også fjerne dit Apple Watch ved at følge vejledningen i Sådan fjerner du en iOS-enhed, et Apple Watch eller en Mac, som du ikke længere har. Senere kan du gendanne dit Apple Watch ved hjælp af en iCloud- eller iTunes-sikkerhedskopi.

1. Udfør et af følgende punkter:

• Sluk dit Apple Watch.

• Læg dine AirPods ned i æsken.

2. Klik på Alle enheder, vælg den enhed, der er offline, og klik derefter på Fjern fra konto.

Knappen Fjern fra konto.

Hvis muligheden Fjern fra konto ikke vises, skal du klikke på Alle enheder igen og derefter på knappen Slet ud for enheden.

Hvis dit Apple Watch eller dine AirPods bliver fundetonline igen, vises de igen i Find min iPhone. Hvis enheden vises igen, skal du ophæve pardannelse i Bluetooth-indstillingerne på alle dine enheder.

Sådan fjerner du en iOS-enhed, et Apple Watch eller en Mac, som du ikke længere har

Hvis du ikke længere har din iOS-enhed, dit Apple Watch eller din Mac, fordi du har foræret enheden væk eller solgt den, skal du slette indholdet på den via fjernadgang, før du kan slette den. Hvis du har et Apple Watch, skal du have watchOS 3 eller en nyere version installeret for at slette Apple Watch.

1. Klik på Alle enheder, og vælg derefter den enhed, som du vil slette. Sådan sletter du:

• iOS-enhed eller Apple Watch: Indtast adgangskoden til dit Apple-id eller adgangskoden til dit familiemedlems Apple-id. Hvis du ikke bruger en godkendt browser, skal du svare på dine sikkerhedsspørgsmål eller indtaste den bekræftelseskode, der er sendt til dine andre enheder. Hvis du bruger din egen computer og fremover gerne vil springe dette trin til bekræftelse over, skal du klikke på Godkend. Hvis du bruger en vens enhed, skal du klikke på Godkend ikke. Hvis du sletter en enhed med iOS 8 eller en nyere version, skal du indtaste et telefonnummer og en besked.

• På Mac: Indtast adgangskoden til dit Apple-id eller adgangskoden til dit familiemedlems Apple-id. Hvis du ikke bruger en godkendt browser, skal du svare på dine sikkerhedsspørgsmål eller indtaste den bekræftelseskode, der er sendt til dine andre enheder. Hvis du bruger din egen computer og fremover gerne vil springe dette trin til bekræftelse over, skal du klikke på Godkend. Hvis du bruger en vens enhed, skal du klikke på Godkend ikke. Angiv en adgangskode for at låse din Mac (du skal også bruge koden til at låse den op igen), og indtast derefter en besked.

Hvis enheden er offline, slettes den, næste gang den er online. Du modtager en e-mail, når enheden er blevet slettet.

Kredit- eller debitkort, der er indstillet til Apple Pay på din enhed, fjernes fra din enhed, hvis du sletter den, også selvom den er offline. Apple Pay er også slået fra for din enhed. Du kan finde flere oplysninger i artiklen Brug af Wallet på din iPhone eller iPod touch fra Apple-support.

2. Når enheden er blevet slettet, skal du klikke på Fjern fra konto.

Alt dit indhold slettes, og en anden kan nu aktivere enheden.

Du kan også bruge en anden iOS-enhed til at fjerne din enhed. Du kan finde flere oplysninger ved at åbne Find min iPhone, trykke på Hjælp og derefter gå til Fjern din enhed. Du kan også fjerne dine enheder fra din konto. Læs mere under Administration af dine enheder.

Udgivelsesdato: 03-11-2017