iCloud: Een agenda aanmaken

Een agenda aanmaken

Je kunt een of meer agenda's maken en beheren met Agenda op iCloud.com en deze openen op een iOS-apparaat of computer waarop iCloud Agenda is ingeschakeld.

Het venster 'iCloud Agenda' waarin verschillende agenda's worden weergegeven. Wijs een verschillende kleur aan elke agenda toe. De kleur van een activiteit geeft aan tot welke agenda deze behoort. Als je een agenda wilt weergeven of verbergen, schakel je het aankruisvak in of uit.
  1. Klik op het venstermenu 'Actie' in de zijkolom en kies 'Nieuwe agenda'.

2. Voer een naam voor de agenda in en druk op 'Enter'.

Je agenda's worden weergegeven in de zijkolom aan de linkerkant. Wanneer je een nieuwe agenda aanmaakt, wordt deze geselecteerd zodat je er onmiddellijk activiteiten aan kunt toevoegen.

Je kunt zo veel agenda's tegelijkertijd weergeven als je wilt.

iCloud Agenda heeft twee standaardagenda's: Thuis en Werk. Je kunt deze een nieuwe naam geven of verwijderen, maar er moet in de lijst altijd ten minste één agenda worden vermeld.

Published Date: 23-okt-2017
Helpful?