iCloud: Als je problemen hebt met het ontvangen van e-mail in iCloud Mail

Als je problemen hebt met het ontvangen van e-mail in iCloud Mail

Als je problemen ondervindt met het ontvangen van e-mail met iCloud Mail, probeer dan het volgende:

• Zorg ervoor dat je het doorsturen van e-mailberichten niet aan hebt staan. Als het doorsturen van e-mailberichten aan staat, zullen berichten die je ontvangt wellicht naar een ander account gaan. Je kunt dit controleren door te klikken op het venstermenu 'Actie' in de zijkolom en dan 'Voorkeuren' te kiezen. Controleer vervolgens of daar niet de optie 'Stuur mijn e-mail door naar' is geselecteerd. Als je het deselecteert, zorg er dan voor dat je op 'Gereed' klikt.

• Zorg ervoor dat je een browser gebruikt die wordt aanbevolen in het Apple Support-artikel Systeemvereisten voor iCloud.

• Als je geen e-mail van een bepaalde afzender ziet, controleer je je iCloud Mail-regels om te controleren of je geen regel hebt ingesteld om berichten van die afzender te verwijderen.

• Controleer de map 'Ongewenste reclame' op berichten die onterecht als ongewenste reclame zijn gemarkeerd.

Publicatiedatum: 24-okt-2018