iCloud: Se mer information om ett e‑postmeddelande i iCloud Mail

Se mer information om ett e‑postmeddelande i iCloud Mail

Som standard visar varje e‑postmeddelande som du tar emot avsändaren, mottagaren och datum. När du använder Mail på iCloud.com och vill se mer information om ett meddelande, till exempel dess retur- och leveransvägar, fältet Svara till och typen av innehåll, kan du visa dess långa rubrik.

Visa långa brevhuvuden

1. Dubbelklicka på ett meddelande för att öppna det i ett nytt fönster.

2. Klicka på popupmenyn Åtgärder i verktygsfältet och välj därefter Visa långa brevhuvuden.

När du har valt att visa långa rubriker fortsätter de att visas tills du stänger av dem.

Published Date: 2019-apr-11
Helpful?