iCloud: Vis lange e-posttopptekster i Mail på iCloud.com

Vis lange e-posttopptekster i Mail på iCloud.com

Som standardinnstilling viser hver e-post du mottar avsender, mottakere og dato. Hvis du ønsker å se flere detaljer for en e-post, som f.eks. e-postens retur- og leveringsbane, Svar-til-felt og innholdstype, kan du vise det lange meldingshodet.

1. Dobbeltklikk på en melding for å åpne den i et nytt vindu i Mail på iCloud.com.

2. Klikk på menyen Handlinger i sidepanelet og velg Vis meldingshode.

Når du velger å vise lange topptekster, fortsetter de å vises til du slår dem av ved å velge Skjul lange topptekster i Handling-menyen .

Published Date: 13.aug.2019
Helpful?