iCloud: Lisätietojen katsominen sähköpostiviestistä iCloudin Mail-apissa

Lisätietojen katsominen sähköpostiviestistä iCloudin Mail-apissa

Oletuksena jokaisesta vastaanottamastasi sähköpostiviestistä näytetään lähettäjä, vastaanottajat ja päivämäärä. Jos haluat nähdä lisätietoja viestistä, kuten sähköpostin palautus- ja toimituspolun, Vastaa-kentän ja sisältötyypin, voit iCloud.com-palvelun Mail-apilla näyttää sen pitkän otsikon.

Viestien pitkien otsikoiden näyttäminen

1. Avaa viesti uudessa ikkunassa kaksoisklikkaamalla.

2. Klikkaa Toiminnot-ponnahdusvalikkoa  työkalupalkissa ja valitse Näytä pitkät otsikot.

Kun olet valinnut pitkien otsikoiden näyttämisen, ne näkyvät, kunnes poistat ominaisuuden käytöstä.

Published Date: 9.4.2019
Helpful?