iCloud: Se flere oplysninger om en e-mail i iCloud Mail

Se flere oplysninger om en e-mail i iCloud Mail

Som standard, vil alle e-mails du modtager vise e-mailens afsender, modtager og dato. Når du bruger Mail på iCloud.com og vil have vist flere oplysninger om en besked, f.eks. en e-mails returnerings- og leveringssti, feltet "Svar til" og indholdstype, kan du få vist brevhovedet.

Vis beskedens brevhoved

1. Dobbelt-klik på en besked for at åbne den i et nye vindue.

2. Klik på menuen Handling på værktøjslinjen, og vælg derefter Vis brevhoved.

Når du vælger at vise brevhovedet, bliver det vist, indtil du slår det fra.

Published Date: 09-04-2019
Helpful?