Talen

iCloud: Als u problemen hebt met inloggen op iCloud.com

Als u problemen hebt met inloggen op iCloud.com

Als u problemen hebt met inloggen op iCloud.com, probeer dan het volgende:

Zorg ervoor dat de 'Caps Lock'-toets niet aanstaat wanneer u aan het typen bent (wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig).

Controleer of u het e-mailadres en wachtwoord voor de Apple ID die u voor iCloud gebruikt opgeeft.

Als u uw Apple ID zo hebt ingesteld dat twee-staps-verificatie vereist is, moet u ervoor zorgen dat u de code die het laatst naar uw apparaat is verzonden juist invoert.

Als u wel kunt inloggen maar alleen de apps Pages, Numbers, Keynote en Instellingen ziet, heeft uw account alleen toegang tot de online functies van iCloud. Om andere iCloud-functies te zien en gebruiken, kunt u iCloud instellen op uw iOS-apparaat of Mac.

Als u bent ingelogd en de Foto's-app niet ziet, moet u iCloud-fotobibliotheek inschakelen op uw iOS-apparaat (iOS 8.1 of nieuwer) of uw Mac (OS X v10.10.3 of nieuwer). Zie iCloud-fotobibliotheek gebruiken op uw iOS-apparaat en iCloud-fotobibliotheek gebruiken op uw Mac voor aanwijzingen.

Als u uw wachtwoord niet meer weet of als u een bericht ziet waarin staat dat uw account om veiligheidsredenen is uitgeschakeld (wat kan gebeuren wanneer iemand meerdere keren vergeefs heeft geprobeerd in te loggen), moet u uw wachtwoord wijzigen of opnieuw instellen.

Laatst gewijzigd op: 27-aug-2015
Nuttig?
Ja
Nee