iCloud: Als u problemen hebt met inloggen op iCloud.com

Als u problemen hebt met inloggen op iCloud.com

Als u problemen hebt met inloggen op iCloud.com, probeer dan het volgende:

Zorg ervoor dat de Caps Lock-toets niet aanstaat wanneer u aan het typen bent (wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig).

Zorg ervoor dat u het e-mailadres en wachtwoord opgeeft voor de Apple ID die u voor iCloud gebruikt.

Als u uw Apple ID zo hebt ingesteld dat twee-factor-authenticatie of twee-staps-verificatie vereist is, moet u ervoor zorgen dat u de code die het laatst naar uw apparaat is verzonden, juist invoert.

Als u wel kunt inloggen maar alleen de apps Pages, Numbers, Keynote en Instellingen ziet, heeft uw account alleen toegang tot de online functies van iCloud. Om andere iCloud-functies te zien en gebruiken, kunt u iCloud instellen op uw iOS-apparaat of Mac.

Als u uw wachtwoord niet meer weet of als u een bericht ziet waarin staat dat uw account om veiligheidsredenen is uitgeschakeld (wat kan gebeuren wanneer iemand meerdere keren vergeefs heeft geprobeerd in te loggen), moet u uw wachtwoord wijzigen of opnieuw instellen.

Laatst gewijzigd op: 29-mrt-2016