iCloud: Als u problemen hebt met inloggen op iCloud.com

Als u problemen hebt met inloggen op iCloud.com

Als u problemen hebt met inloggen op iCloud.com, probeert u het volgende:

• Zorg ervoor dat de Caps Lock-toets niet aanstaat wanneer u aan het typen bent (wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig).

• Controleer of u het e-mailadres en wachtwoord typt voor de Apple ID die u voor iCloud gebruikt.

• Als u uw Apple ID zo hebt ingesteld dat twee-factor-authenticatie of twee-staps-verificatie is vereist, controleert u of u de meest recente code die naar uw apparaat is gestuurd, invoert.

• Als u wel kunt inloggen maar alleen de apps Contacten, Numbers, Pages, Numbers, Keynote en Instellingen ziet, heeft uw account alleen toegang tot de online functies van iCloud. Om andere iCloud-functies te zien en gebruiken, stelt u iCloud in op uw iOS-apparaat of Mac.

• Als u uw wachtwoord niet meer weet of als u een bericht ziet dat uw account om beveiligingsredenen is uitgeschakeld (wat kan gebeuren als iemand meerdere keren zonder succes heeft geprobeerd in te loggen), moet u uw wachtwoord wijzigen of opnieuw instellen.

Laatst gewijzigd op: 29-sep-2016