iCloud: Als je problemen hebt met inloggen op iCloud.com

Als je problemen hebt met inloggen op iCloud.com

Als je problemen hebt met inloggen op iCloud.com, probeer je het volgende:

• Zorg ervoor dat de Caps Lock-toets niet aanstaat wanneer je aan het typen bent (wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig).

• Controleer of je het e-mailadres en wachtwoord typt voor de Apple ID die je voor iCloud gebruikt.

• Als je je Apple ID zo hebt ingesteld dat twee-factor-authenticatie of twee-staps-verificatie is vereist, controleer je of je de meest recente code die naar je apparaat is gestuurd, invoert.

• Als je wel kunt inloggen maar alleen de apps Contacten, Numbers, Pages, Numbers, Keynote en Instellingen ziet, heeft je account alleen toegang tot de online functies van iCloud. Om andere iCloud-functies te zien en gebruiken, stel je iCloud in op je iOS-apparaat of Mac.

• Als je je wachtwoord niet meer weet of als je een bericht ziet dat je account om beveiligingsredenen is uitgeschakeld (wat kan gebeuren als iemand meerdere keren zonder succes heeft geprobeerd in te loggen), moet je je wachtwoord wijzigen of opnieuw instellen.

Publicatiedatum: 7-nov-2016