iCloud: Als je problemen hebt met inloggen op iCloud.com

Als je problemen hebt met inloggen op iCloud.com

Als je problemen hebt met inloggen op iCloud.com, probeer dan het volgende:

• Zorg ervoor dat de capslocktoets niet aanstaat wanneer je aan het typen bent (wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig).

• Controleer of je wel het e-mailadres en wachtwoord typt voor de Apple ID die je voor iCloud gebruikt.

Opmerking: Op sommige locaties kun je in plaats van een e-mailadres een telefoonnummer gebruiken als je Apple ID.

• Als je je Apple ID zo hebt ingesteld dat twee-factor-authenticatie of twee-staps-verificatie is vereist, controleer dan of je de meest recente code die naar je apparaat is gestuurd, correct invoert.

• Als je bent ingelogd en alleen Contacten, Notities, Pages, Numbers, Keynote en Instellingen ziet, heeft jouw account alleen toegang tot de iCloud-functies via de website. Om andere iCloud-functies te zien en gebruiken, stel je iCloud in op je iOS-apparaat of Mac.

• Als je je wachtwoord niet meer weet of als je een bericht ziet dat je account om beveiligingsredenen is uitgeschakeld (wat kan gebeuren als iemand meerdere keren zonder succes heeft geprobeerd in te loggen), dan moet je je wachtwoord wijzigen of opnieuw instellen.

Publicatiedatum: 23-okt-2017