iCloud: Vad är iCloud?

Vad är iCloud?

iCloud lagrar säkert dina bilder, videor, dokument, musik, appar med mera samt håller dem uppdaterade på alla dina enheter. Det gör att du enkelt kan dela bilder, kalendrar, platser och mycket mer med släkt och vänner. Du kan även använda iCloud för att få hjälp med att hitta enheten om du tappar bort den.

Så här fungerar iCloud

När du har ställt in iCloud på din iOS-enhet eller Mac-dator loggar du in på iCloud på dina enheter och datorer med samma Apple-ID (du behöver endast göra det här en gång). Efter det så visas ändringar du gör på en enhet på alla andra enheter. Om du till exempel skapar ett nytt album i Bilder på din Mac så visas albumet automatiskt i appen Bilder på iCloud.com i Mac- och Windows-webbläsare samt på iOS-enheter, Apple Watch och Apple TV.

Samma Pages-dokument visat på iPhone, iPad och Mac.

iCloud.com har även webbversioner av viktiga program från iOS och Mac, som Mail, Kalender och Påminnelser, som du kan använda i alla webbläsare som stöds.

Obs! Om du har en Windows-dator och inte en Mac-dator eller iOS-enhet kan du få webbaserad åtkomst till iCloud för att använda Anteckningar, Kontakter, iCloud Drive, Pages, Numbers och Keynote i din webbläsare.

Du behöver ett Apple-ID för att registrera dig för iCloud. Om du inte har ett kan du skapa ett när du registrerar dig.

iCloud har 5 GB gratis lagringsutrymme. Du kan uppgradera till mer utrymme för en mindre summa varje månad.

Obs! Vissa iCloud-funktioner har minimisystemkrav. iCloud kanske inte finns tillgängligt i alla områden och iCloud-funktionerna kan variera beroende på område. Få mer information genom att gå till apple.com/se/icloud.

Publiceringsdatum: 2017-okt-05