iCloud: Mikä on iCloud?

Mikä on iCloud?

iCloud tallentaa turvallisesti muun muassa kuvat, videot, dokumentit, musiikin ja apit sekä pitää ne päivitettyinä kaikissa laitteissasi. Sen avulla voit helposti jakaa kuvia, kalentereita, sijainteja ja paljon muuta ystäviesi ja perheenjäsentesi kanssa. iCloud voi jopa auttaa laitteesi löytämisessä, jos kadotat sen.

Miten iCloud toimii

Kun olet ottanut iCloudin käyttöön iOS-laitteessa tai Macissa, kirjaudut iCloudiin muissa laitteissa ja tietokoneissa samalla Apple ID:llä (tämä pitää tehdä vain kerran). Tämän jälkeen yhdessä laitteessa tekemäsi muutokset näkyvät kaikissa muissa laitteissasi. Jos esimerkiksi luot Macin Kuvat-ohjelmassa uuden albumin, se näkyy automaattisesti iCloud.comin Kuvat-ohjelmassa Mac- ja Windows-selaimissa, iOS-laitteissa, Apple Watchissa ja Apple TV:ssä.

Sama Pages-dokumentti näkyvissä iPhonessa, iPadissa ja Macissa

iCloud.com sisältää myös verkkoversiot tärkeistä iOS- ja Mac-ohjelmista, kuten Mail, Kalenteri ja Muistutukset, joita voit käyttää millä tahansa tuetulla verkkoselaimella.

Huomaa: Jos käytössäsi on Windows-tietokone, muttei Macia tai iOS-laitetta, voit hankkia iCloudin verkkokäyttöoikeuden käyttääksesi selaimella ohjelmia Muistiinpanot, Yhteystiedot, Pages, Numbers ja Keynote.

Tarvitset iCloud-rekisteröitymistä varten Apple ID:n. Jos sinulla ei ole sellaista, voit luoda sen rekisteröitymisen yhteydessä.

iCloud sisältää 5 Gt ilmaista iCloud-tallennustilaa. Voit hankkia lisää tallennustilaa pientä kuukausimaksua vastaan.

Huomaa: Joillakin iCloudin ominaisuuksilla on järjestelmävaatimuksia. iCloud ei välttämättä ole käytettävissä kaikilla alueilla ja iCloudin ominaisuudet voivat vaihdella alueittain. Lisätietoja on osoitteessa apple.com/fi/icloud.

Julkaisupäivämäärä: 19.6.2017