iCloud: Mikä on iCloud?

Mikä on iCloud?

iCloud yhdistää sinut ja Apple-laitteesi monilla tavoilla. Se varmistaa, että sinulla on aina uusimmat versiot tärkeimmistä tiedoistasi ja datastasi, kuten dokumenteista, kuvista, muistiinpanoista ja yhteystiedoista, kaikissa käyttämissäsi laitteissa. Sen avulla voit helposti jakaa kuvia, kalentereita, sijainteja ja paljon muuta ystäviesi ja perheenjäsentesi kanssa. Se jopa auttaa löytämään kadonneen laitteesi.

Eikö sinulla ole iOS-laitetta tai Macia? Voit edelleen luoda ja jakaa dokumentteja ja muistiinpanoja iCloud-tililläsi käyttämällä Macin tai Windowsin verkkoselainta.

Sama Pages-dokumentti näkyvissä iPhonessa, iPadissa ja Macissa

Aloita ottamalla iCloud käyttöön iOS-laitteissasi, Macissa, Apple Watchissa, Apple TV:ssä ja Windows-tietokoneessa tai hanki vain verkko-ominaisuuksien käyttöoikeus iCloudiin iCloud.com-palvelussa. Tämän jälkeen voit käyttää iCloud.com-palvelua tietokoneesi selaimella.

Tässä on joitakin tapoja käyttää iCloudia.

Kuvat-kuvake

Pidä kuvasi ajan tasalla

iCloud-kuvakirjastoon voit tallentaa turvallisesi kaikki kuvasi ja videosi. Sen avulla ne pysyvät ajan tasalla iOS-laitteissa, Macissa, Apple TV:ssä, iCloud.com-palvelussa ja jopa Windows-tietokoneissa. Kuvat-apissa tekemäsi muokkaukset päivitetään automaattisesti kaikkialle. Jaa kuva- ja videoalbumeja valitsemiesi ihmisten kanssa iCloud-kuvajaon avulla sekä anna heidän lisätä kuvia, videoita ja kommentteja jaettuihin albumeihin. Lisätietoja.

iCloud Drive -kuvake

Tallenna kaikki tiedostosi turvallisesti iCloudiin

Tallenna ja järjestä kaikkia tiedostojasi turvallisesti iCloud Drivessa. macOS Sierrassa voit lisätä Työpöytä- ja Dokumentit-kansiosi iCloud Driveen. Tällä tavoin voit pitää kaikki dokumenttisi automaattisesti päivitettyinä iCloud.com-palvelussa, iOS-laitteissa, Macissa ja Windows-tietokoneessa. Lisätietoja.

Perhejaon kuvake

Jaa musiikkia, kirjoja, appeja ja muuta perheesi kanssa

Perhejaolla enintään kuusi perheenjäsentä voi jakaa iTunes-, App- ja iBooks Store ‑ostot jakamatta kuitenkaan tilitietoja. Voit maksaa perheen ostot samalla luottokortilla ja hyväksyä lasten ostot vanhemman laitteelta. Lisäksi voit jakaa kuvia, perhekalenterin, muistutuksia ja sijainteja. Lisätietoja.

Etsi iPhoneni -kuvake

Etsi iOS-laitteesi, Apple Watchisi tai Macisi

Paikanna oma tai perheenjäsenesi laite kartalla. Toista ääni laitteella, lukitse se ja seuraa sitä tai tyhjennä se etätoimintona. Lisätietoja.

Etsi ystäväni -kuvake

Etsi ystäväsi ja perheesi

Sinä, perheesi ja ystäväsi voivat jakaa sijaintinsa ja nähdä kaikkien sijainnin kartalla. Lisätietoja.

Pages-, Numbers- ja Keynote-kuvakkeet

Pages, Numbers ja Keynote

Pidä Pages-, Numbers- ja Keynote-dokumenttisi ajan tasalla käyttämällä appeja iCloud.com-palvelussa, iOS-laitteissasi ja Macissasi. Tutustu tarkemmin Pages-, Numbers- ja Keynote-appeihin.

Mail-, Yhteystiedot-, Kalenteri-, Muistiinpanot- ja Muistutukset-kuvakkeet

Mail, Yhteystiedot, Kalenteri, Muistiinpanot ja Muistutukset

Pidä sähköpostisi, yhteystietosi, kalenterisi, muistiinpanosi ja muistutuksesi ajan tasalla ottamalla käyttöön samat apit iCloud.com-palvelussa, iOS-laitteissasi ja Macissasi. Tutustu tarkemmin Mail-, Yhteystiedot-, Kalenteri-, Muistiinpanot- ja Muistutukset-appeihin.

iTunes-, App Store - ja iBooks-kuvakkeet

Musiikki, apit ja iBooks

Saat ostot iTunes Storesta, App Storesta ja iBooks Storesta automaattisesti kaikkiin laitteisiisi ja voit ladata aiempia ostoja milloin tahansa. Lisätietoja.

Safari-kuvake

iCloud-välilehdet, kirjanmerkit ja lukulista Safarissa

Tarkastele verkkosivuja, jotka olet avannut Macissa ja iOS-laitteissa (omat iCloud-välilehdet). Lue artikkeleita lukulistaltasi myös offline-tilassa. Voit myös käyttää samoja kirjanmerkkejä iOS-laitteissasi, Macissa ja Windows-tietokoneessa. Lisätietoja.

iCloud-avainnipun kuvake

iCloud-avainnippu

Pidä salasanasi, luottokorttitietosi ynnä muut ajan tasalla ja syötä ne automaattisesti iOS-laitteisiisi ja Mac-tietokoneisiisi. Lisätietoja.

iMovie-kuvake

iMovie Theater

Katsele valmiita elokuviasi ja trailereitasi kaikissa laitteissasi. Lisätietoja iPhonelle, iPadille ja Macille.

Varmuuskopiointi-kuvake

Varmuuskopiointi ja palauttaminen

iCloud varmuuskopioi iOS-laitteesi automaattisesti päivittäin Wi-Fi-yhteydellä, kun laitteesi on laitettu päälle, lukittu ja liitetty virtalähteeseen. Voit käyttää iCloud-varmuuskopiota iOS-laitteen palauttamiseen tai uuden laitteen käyttöönottoon. Lisätietoja.

Takaisin omaan Maciin -kuvake

Takaisin omaan Maciin

Voit luoda suojatun yhteyden Maciltasi toiseen Maciin internetin välityksellä ja jakaa sitten toisen Macin näytön tai tiedostoja. Lisätietoja.

iCloud-tallennustilan kuvake

iCloud-tallennustila

iCloudilla saat 5 Gt maksutonta tallennustilaa sähköposteillesi, dokumenteillesi, kuvillesi ja iOS-laitteiden varmuuskopioillesi. Ostamasi musiikki, apit, TV-ohjelmat ja kirjat eivät vie käytettävissä olevaa tilaasi. Lisätietoja.

Huomaa: iCloud edellyttää internet-yhteyttä ja joillakin iCloudin ominaisuuksilla on järjestelmän vähimmäisvaatimuksia. iCloud ei välttämättä ole käytettävissä kaikkialla ja iCloudin ominaisuudet voivat vaihdella alueittain.

Julkaisupäivämäärä: 15.12.2016