iCloud: Hvad er iCloud?

Hvad er iCloud?

Med iCloud opnår du en fantastisk forbindelse mellem dig og dine Apple-enheder. Du er sikker på, at du altid har den nyeste version af dine vigtige oplysninger, f.eks. dokumenter, fotos, noter og kontakter, uanset hvilken enhed du bruger. Du kan nemt dele fotos, kalendere, lokaliteter og mere med venner og familie. Du får endda hjælp til at finde din enhed, hvis du mister den.

Har du ikke en iOS-enhed eller en Mac? Du kan stadig bruge din iCloud-konto til at oprette og dele dokumenter og noter ved hjælp af en Mac- eller Windows-webbrowser.

Det samme Pages-dokument vises på iPhone, iPad og en Mac

Du kan komme i gang ved at indstille iCloud på dine iOS-enheder, din Mac, dit Apple Watch, dit Apple TV og din Windows-computer eller ved kun at få online adgang til iCloud direkte i iCloud.com. Derefter kan du bruge iCloud.com fra computerens webbrowser.

Her er nogle af de måder, du kan bruge iCloud på.

Ikonet Fotos

Hold dine fotos opdateret

I iCloud-fotobiblioteket gemmes alle dine fotos og videoer på en sikker måde, og de holdes opdateret på iCloud.com, dine iOS-enheder, din Mac, dit Apple TV og selv på Windows-computere. De ændringer, du foretager i appen Fotos, opdateres automatisk på alle dine andre enheder. Og med iCloud-fotodeling er det nemt at dele fotos og videoer udelukkende med de personer, du vælger, og at invitere dem til at tilføje fotos, videoer og kommentarer i dine delte album. Læs mere.

Ikonet iCloud Drive

Gem alle dine arkiver sikkert i iCloud

Gem og organiser alle slags arkiver sikkert i iCloud. Ved hjælp af macOS Sierra kan du tilføje mapperne Skrivebord og Dokumenter til iCloud Drive og automatisk holde alle dine dokumenter opdateret på iCloud.com, på dine iOS-enheder, på din Mac og din Windows-computer. Læs mere.

Ikonet Familiedeling

Del musik, bøger, apps og andet med din familie

Med Familiedeling kan op til seks familiemedlemmer dele de emner, de har købt i iTunes Store, App Store og iBooks Store uden at dele konti. Betal for familiekøb med det samme kreditkort, og godkend børnenes køb fra en forælders enhed. Det er også muligt at dele fotos, en familiekalender, påmindelser og lokaliteter. Læs mere.

Ikonet Find min iPhone

Find din iOS-enhed, dit Apple Watch eller din Mac

Find dine enheder eller dem, der tilhører familiemedlemmer, på et kort. Afspil en lyd på en enhed, lås og spor den, eller slet indholdet fra en fjernplacering. Læs mere.

Ikonet Find mine venner

Find dine venner og din familie

Du, din familie og dine venner kan dele lokalitet, følge hinanden og se alles lokalitet på et kort. Læs mere.

Ikonerne Pages, Numbers og Keynote

Pages, Numbers og Keynote

Sørg for, at dine Pages-, Numbers- og Keynote-dokumenter er opdaterede, ved hjælp af apps på iCloud.com, dine iOS-enheder og din Mac. Læs mere om Pages, Numbers og Keynote.

Ikonerne Mail, Kontakter, Kalender, Noter og Påmindelser

Mail, Kontakter, Kalender, Noter og Påmindelser

Sørg for, at dine e-mails, kontakter, kalendere, noter og påmindelser er opdateret, ved hjælp af apps på iCloud.com, dine iOS-enheder og din Mac. Læs mere om Mail, Kontakter, Kalender, Noter og Påmindelser.

Ikonerne iTunes, App Store og iBooks

Musik, apps og iBooks

Få automatisk køb fra iTunes Store, App Store og iBooks Store på alle dine enheder, og download når som helst emner, du har købt tidligere. Læs mere.

Ikonet Safari

iCloud-faner, bogmærker og læseliste i Safari

Se de websider, du har åbnet på din Mac og dine iOS-enheder (dine iCloud-faner). Læs artikler på din Læseliste, også selvom du er offline. Brug de samme bogmærker på din Mac, dine iOS-enheder og din Windows-computer. Læs mere.

Ikonet iCloud-nøglering

iCloud-nøglering

Sørg for, at dine adgangskoder, dine oplysninger om kreditkort m.m. er opdateret, og få automatisk oplysningerne indtastet på din Mac og dine iOS-enheder. Læs mere.

Ikonet iMovie

iMovie Theater

Se dine færdige film og forfilm på alle dine enheder. Læs mere om iPhone, iPad eller Mac.

Ikonet Sikkerhedskopi

Sikkerhedskopiering og gendannelse

iCloud foretager dagligt en automatisk sikkerhedskopiering af din iOS-enhed via Wi-Fi, når enheden er tændt, låst og tilsluttet strøm. Du kan bruge iCloud-sikkerhedskopiering til at gendanne din iOS-enhed eller indstille en ny enhed. Læs mere.

Ikonet Tilbage til min Mac

Tilbage til min Mac

Forbind din Mac til din eksterne Mac via internettet, og del derefter skærmen eller filerne på din eksterne Mac. Læs mere.

Ikonet iCloud-lager

iCloud-lager

Med iCloud får du 5 GB lagringsplads til dine e-mails, dokumenter, fotos og sikkerhedskopier af din iOS-enhed. Den musik og de apps, tv-udsendelser og bøger, du har købt, tæller ikke med i din ledige plads. Læs mere.

Bemærk: iCloud kræver en internetforbindelse, og der er minimumsystemkrav i forbindelse med visse iCloud-funktioner. iCloud er muligvis ikke tilgængelig i alle områder, og iCloud-funktionerne kan variere alt efter område.

SE OGSÅ fra Apple-support
Udgivelsesdato: 14-12-2016