iCloud: Hvad er iCloud?

Hvad er iCloud?

iCloud lagrer fotos, videoer, dokumenter, musik, apps og andre ting sikkert – og holder det hele opdateret på alle dine enheder. Du kan nemt dele fotos, kalendere, lokaliteter og mere med venner og familie. iCloud kan endda hjælpe dig med at finde din enhed, hvis du mister den.

Sådan fungerer iCloud

Når du har indstillet iCloud på din iOS-enhed eller Mac, logger du ind på iCloud på dine andre enheder og computere med det samme Apple-id (du behøver kun at gøre dette én gang). Derefter afspejles ændringer, du foretager på én enhed, på alle dine andre enheder. Hvis du f.eks. opretter et nyt album i Fotos på din Mac, vises albummet automatisk i appen Fotos på iCloud.com i Mac- og Windows-browsere, dine iOS-enheder, dit Apple Watch og dit Apple TV.

Det samme Pages-dokument vises på iPhone, iPad og en Mac

iCloud.com inkluderer webversioner af vigtige iOS- og Mac-apps – f.eks. Mail, Kalender og Påmindelser – som du kan bruge i alle understøttede webbrowsere.

Bemærk: Hvis du har en Windows-computer og ikke har en Mac- eller iOS-enhed, kan du få webadgang til iCloud og bruge Noter, Kontakter, Pages, Numbers og Keynote fra din browser.

Du skal have et Apple-id for at tilmelde dig iCloud. Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et, når du tilmelder dig.

Der medfølger 5 GB gratis iCloud-lagringsplads, når du tilmelder dig. Du kan opgradere til mere lagringsplads for et lille månedligt beløb.

Bemærk: Nogle funktioner i iCloud har minimumssystemkrav. iCloud er muligvis ikke tilgængelig i alle områder, og iCloud-funktionerne kan variere alt efter område. Du kan læse mere på apple.com/icloud.

SE OGSÅ fra Apple-support
Udgivelsesdato: 18-06-2017