iCloud: Verkkoyhteydessä

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.
Verkkoyhteydessä

iOS‑laite on verkkoyhteydessä, jos:

• Se on päällä (pääsykoodilukituksella tai ilman)

• Se on yhteydessä dataverkkoon, kuten 3G, 4G, LTE tai Wi‑Fi

Mac on verkkoyhteydessä, jos:

• Se on päällä

• Se on yhteydessä internetiin Wi‑Fin tai Ethernetin välityksellä

Apple Watch on verkkoyhteydessä, jos:

• Se on päällä

• Se on yhteydessä Wi‑Fi-verkkoon

• Se on yhteydessä iPhoneen

Huomaa: Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) tai tätä uudempi on verkkoyhteydessä, kun sen virta on päällä ja se on yhteydessä matkapuhelinverkkoon.

AirPodsit ovat verkkoyhteydessä, jos:

• Ne ovat poissa kotelostaan

• Ne ovat noin 10 metrin säteellä jostain iOS‑laitteestasi

Jos laite on verkkoyhteydessä, laitteen vieressä on vihreä piste omien laitteiden luettelossa.

Julkaisupäivämäärä: 9.4.2019