iCloud: offline

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.
offline

Een iOS-apparaat is offline als:

• Het is uitgeschakeld.

• Het niet is verbonden met een datanetwerk, zoals 3G, 4G, LTE of wifi.

Een Mac is offline als:

• De Mac is uitgeschakeld.

• De Mac niet met het internet is verbonden via wifi of ethernet.

Een Apple Watch is offline als:

• De Apple Watch is uitgeschakeld.

• De Apple Watch niet met een wifinetwerk is verbonden.

• De Apple Watch niet met een iPhone is verbonden.

Opmerking: De Apple Watch Series 3 of hoger (GPS + Cellular) is offline als het apparaat is uitgeschakeld of geen mobiele service heeft.

AirPods zijn offline als:

• De batterijen leeg zijn.

• Ze in de case zitten.

• Ze buiten bereik zijn van een van je iOS-apparaten (het bereik voor AirPods is ongeveer 10 meter).

Als een apparaat offline is (of als Zoek mijn iPhone verbinding probeert te maken met het apparaat), wordt in de lijst 'Mijn apparaten' naast het apparaat een grijze stip weergegeven.

Publicatiedatum: 12-aug-2019