iCloud: enheter

Denne artikkelen har blitt arkivert og oppdateres ikke lenger av Apple.
enheter

Alle Macer, iOS-enheter, Apple Watch-er, Apple TV-er, AirPods eller Windows-maskiner som tilfredsstiller iClouds systemkrav for iCloud-funksjonene du vil bruke, er pålogget iCloud med Apple-ID-en din. Visse funksjoner er bare tilgjengelig på noen av enhetene. Hvis du vil se krav og anbefalinger for hver funksjon, kan du se Apple-kundestøtteartikkelen Systemkrav for iCloud.

Note: iCloud kan være utilgjengelig i enkelte områder, og iCloud-funksjonene kan variere med hvilket område du befinner deg i. Se nettstedet for iCloud.

Publiseringsdato: 13.aug.2019