iCloud: Apple‑ID

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.
Apple‑ID

Ett Apple‑ID ger dig åtkomst till iTunes Store, App Store, iBooks Store, iCloud, FaceTime samt andra Apple‑tjänster. Det består av en e‑postadress (till exempel emilyparker@icloud.com) och ett lösenord. Mer information om Apple‑ID eller hur du skapar ett nytt finns på kontosidan för ditt Apple‑ID.

Obs! På vissa platser kan du använda ett telefonnummer istället för en e‑postadress som ditt Apple‑ID.

Alla butiksinköp är kopplade till ditt Apple‑ID och de kan inte överföras till ett annat Apple‑ID. Om du har gjort inköp på din iPad, iPhone eller andra Mac‑datorer loggar du in med samma Apple‑ID om du vill se alla dina butiksinköp på den här Mac‑datorn. Om en uppdatering för ett butiksinköp finns tillgänglig, loggar du in med ditt Apple‑ID för att hämta uppdateringen.

Mer information finns i Apple‑supportartikeln Använda Synkad för att ansluta Mac, iPhone, iPad, iPod touch och Apple Watch.

Publiceringsdatum: 2018-jun-21