iCloud: Apple‑ID

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.
Apple‑ID

Ett Apple-ID ger dig åtkomst till iTunes Store, App Store, Apple Books, iCloud, FaceTime samt andra Apple-tjänster. Det består av en e‑postadress (till exempel emilyparker@icloud.com) och ett lösenord. Om du vill läsa mer om Apple-ID:n kan du läsa supportsidan för Apple-ID. Om du vill skapa ett kan du gå till webbplatsen för Apple-ID-konto.

Obs! På vissa platser kan du använda ett telefonnummer istället för en e‑postadress som ditt Apple‑ID. Läs Apple-supportartikeln Använda ditt mobilnummer som Apple-ID.

Alla dina inköp är kopplade till ditt Apple-ID och de kan inte överföras till ett annat Apple-ID. Om du gör ditt köp på en iPad, iPhone eller en annan Mac ska du alltid logga in med samma Apple-ID så att du kan se alla dina butiksköp på din Mac och hämta alla tillgängliga uppdateringar.

Det rekommenderas att du använder samma Apple-ID för alla Apple-tjänster, inklusive iTunes Store, App Store och Apple Books. Om du redan använder olika Apple-ID:n för olika tjänster kan du fortsätta att göra det. Se avsnittet ”Använda olika Apple-ID:n för iCloud och iTunes” på sidan Logga in med ditt Apple-ID.

Publiceringsdatum: 2018-okt-26