iCloud: Apple ID

This article has been archived and is no longer updated by Apple.
Apple ID

Met een Apple ID heb je toegang tot de iTunes Store, App Store, Apple Books, iCloud, FaceTime en andere Apple-diensten. De Apple ID bestaat uit een e-mailadres (bijvoorbeeld emilyparker@icloud.com) en een wachtwoord. Raadpleeg de pagina Apple ID Support voor meer informatie over Apple ID. Ga naar de website voor Apple ID-accounts om een Apple ID te maken.

Opmerking: Op sommige locaties kun je in plaats van een e-mailadres een telefoonnummer gebruiken als je Apple ID. Raadpleeg het Apple Support-artikel Uw telefoonnummer als Apple ID gebruiken.

Al je aankopen zijn gekoppeld aan je Apple ID en kunnen niet worden overgezet naar een andere Apple ID. Als je aankopen doet op je iPhone, iPad of een andere Mac, gebruik dan bij het inloggen altijd dezelfde Apple ID, zodat je al je Store-aankopen op deze Mac kunt bekijken en beschikbare updates kunt downloaden.

Het wordt aanbevolen dat je dezelfde Apple ID gebruikt voor alle Apple-diensten, waaronder de iTunes Store, de App Store en Apple Books. Als je echter al verschillende Apple ID's gebruikt voor verschillende diensten, kun je dit blijven doen. Raadpleeg het gedeelte 'Verschillende Apple ID's gebruiken voor iCloud en iTunes' op de pagina Inloggen met uw Apple ID.

Published Date: 9-apr-2019
Helpful?