iCloud: Mijn fotostream instellen in iCloud

Mijn fotostream instellen in iCloud

Je nieuwe foto's worden automatisch weergegeven op de iOS-apparaten (met iOS 8.1 of later), de computers en de Apple TV die je hebt ingesteld met Mijn fotostream, ongeacht welk iOS-apparaat of welke computer je gebruikt om nieuwe foto's te maken of te importeren.

Op een Mac met Foto's

Op een Windows-computer

1. Download de iCloud voor Windows-app als deze nog niet op je computer is geïnstalleerd.

2. De iCloud voor Windows-app openen en schakel 'Foto's' in.

Klik op Opties en schakel Mijn fotostream in.

3. Klik op 'Toepassen'.

Opmerking: 'Mijn fotostream' is niet beschikbaar voor nieuw aangemaakte accounts of de iCloud voor Windows-app (versie 10). Raadpleeg Foto's op alle apparaten up-to-date houden met iCloud.

Published Date: 12-aug-2019
Helpful?