Jos muokkaat tätä ohjausobjektia, tämä sivu ladataan uudelleen

USB-virtalähteen palautusohjelma

Saamiemme tietojen mukaan jotkin väärennetyt tai muiden valmistajien virtalähteet on suunniteltu väärin, minkä vuoksi niiden käyttö saattaa aiheuttaa vaaratilanteita. Vaikka kaikissa muiden valmistajien virtalähteissä ei esiinnykään ongelmia, tarjoamme kuitenkin USB-virtalähteiden palautusohjelman, jonka avulla asiakkaat voivat hankkia kunnolliset virtalähteet.

Asiakkaiden turvallisuus on Applelle ensisijaisen tärkeää. Siksi kaikki tuotteemme – mukaan lukien iPhonen, iPadin ja iPodin USB-virtalähteet – testataan tarkasti niiden turvallisuuden ja luotettavuuden takaamiseksi sekä erilaisten turvastandardien vaatimusten täyttämiseksi.

16.8.2013 alkaen voit palauttaa USB-virtalähteet, joiden turvallisuudesta et ole varma, Apple Store -jälleenmyyntiliikkeeseen tai Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen. Takaamme, että tällaiset virtalähteet hävitetään ympäristöystävällisesti.

Jos tarvitset uuden virtalähteen iPhonelle, iPadille tai iPodille, suosittelemme hankkimaan Applen USB-virtalähteen. Voit ostaa yhden Applen USB-virtalähteen rajoitetun ajan alennettuun 10 euron hintaan (sis. ALV:n). Tähän tarjoukseen ovat oikeutettuja käyttäjät, jotka palauttavat vähintään yhden USB-virtalähteen ja tuovat iPhonen, iPadin tai iPodin Apple Store -jälleenmyyntiliikkeeseen tai tarjouksen piiriin kuuluvaan Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen, jotta laitteen sarjanumero voidaan tarkistaa. Voit hankkia tarjouksen puitteissa yhden Applen USB-virtalähteen kullekin omistamallesi iPhonelle, iPadille tai iPodille. Tarjous on voimassa 18.10.2013 saakka.

Huomautus: koska vaarallisten tai väärennettyjen virtalähteiden testaus on monimutkaista, Apple Store -jälleenmyyntiliikkeet tai Applen valtuuttamat huoltoliikkeet eivät voi tarkistaa virtalähteesi aitoutta tai turvallisuutta. Tarjoamme tämän palautusohjelman mille tahansa USB-virtalähteelle, jota käytät iPhonen, iPadin tai iPodin kanssa ja jonka turvallisuudesta et ole varma.

Lisätietoja

Etsi tarjouksen piiriin kuuluva toimipiste:

• Apple Store -jälleenmyyntiliike: etsi lähin liike täältä.
  • Applen valtuuttama huoltoliike: etsi lähin liike täältä.

Jos haluat lisätietoja siitä, miten tunnistat Applen USB-virtalähteen, napsauta tätä.

Nämä tiedot on julkaistu 6. elokuuta 2013.

Apple pidättää oikeuden muuttaa ohjelman ehtoja milloin tahansa.