Jos muokkaat tätä ohjausobjektia, tämä sivu ladataan uudelleen

Applen 5 watin eurooppalaisen USB-virtalähteen vaihto-ohjelma

Applen tutkimusten mukaan joissain harvinaisissa tapauksissa Applen 5 watin eurooppalainen virtalähde saattaa ylikuumentua ja aiheuttaa vaaratilanteita. Tämä virtalähde sisältyy iPhone 3GS-, iPhone 4- ja iPhone 4s -malleihin, jotka on toimitettu lokakuun 2009 ja syyskuun 2012 välisenä aikana alla mainituissa maissa. Sitä on myyty myös erillisenä lisävarusteena.

Asiakkaiden turvallisuus on aina Applelle ensisijaisen tärkeää. Siksi olemmekin vapaaehtoisesti päättäneet vaihtaa kaikki vialliset virtalähteet uuteen ja uudelleen suunniteltuun virtalähteeseen täysin maksutta. Kehotamme asiakkaita vaihtamaan vialliset virtalähteet uusiin mahdollisimman pian alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Huomautus: tämän ohjelman puitteissa ei myydä muita Applen 5 watin USB-virtalähteitä.

Virtalähteen tunnistaminen

Vertaa virtalähteen piikkien välissä olevaa tarraa alla oleviin punaisella ympyröityihin kuviin. Tunnistat viallisen virtalähteen mallinumerosta ja CE-kirjainten väristä.

Viallisen virtalähteen mallinumero on A1300, ja sen CE-kirjaimet ovat täysin harmaita. Jos sinulla on viallinen virtalähde, lopeta sen käyttö ja vaihda se uuteen. Siihen saakka, kunnes saat uuden virtalähteen, voit ladata iPhoneasi yhdistämällä sen USB-kaapelilla tietokoneeseen.

Uuden virtalähteen mallinumero on A1400, ja sen CE-kirjainten ääriviivat ovat harmaita. Sinun ei tarvitse vaihtaa virtalähdettä.

Viallinen virtalähde
Viallisen laturin tiedot
Uusi virtalähde
Korvaavan laturin tiedot

Vaihtoprosessi

Tuo viallinen virtalähde ohjelman piiriin kuuluvaan Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen. iPhonesi sarjanumero täytyy tarkistaa vaihtoprosessin yhteydessä, joten ota myös iPhone mukaasi.

Viallinen virtalähde hävitetään ympäristöystävällisesti.

Etsi ohjelmaan piiriin kuuluva toimipiste:

• Voit etsiä Applen valtuuttamia huoltoliikkeitä täällä.

Lisätietoja

Jos uskot maksaneesi vaihdosta tämän ongelmanvuoksi, ota yhteyttä Appleen koskien hyvitystä.

Maaluettelo

Tiedot on julkaistu 18.6.2014