Self-Servicing Account -ohjelma

Applen Self-Servicing Account (SSA) -ohjelma on tarkoitettu organisaatioille ja yrityksille, jotka haluavat korjata omia tuotteitaan kätevästi itse. Ohjelmaan osallistujilla (omatoimiset huoltajat) on oikeus korjata vain omistamiaan tai liisaamiaan laitteita.

Edut

Ohjelmaan osallistujat voivat hyödyntää seuraavia etuja:

• He voivat korjata tiettyjä Applen tuotteita.
  • He voivat hallita itse omia asennettuja tuotteitaan sekä korjausprosessia laadun ja ajan suhteen.
  • He saavat käyttöönsä Applen varaosia, ainutlaatuisia vianmääritystyönkaluja ja järjestelmiä.
  • Heille toimitetaan korvaavat tuotteet seuraavan työpäivän aikana (osien saatavuudesta ja jäsenyyden tilasta riippuen).
  • He voivat hyödyntää Applen teknistä tukea verkossa sekä Applen tilinhallintatoimintoja.
  • He saavat käyttöönsä monipuolisia tukiresursseja, esimerkiksi koulutusmoduuleja, teknisiä oppaita, tukiartikkeleita, laskuja, tiliotteita, tehokkuustietoja ja Applen reaaliaikaisen keskustelutuen sekä sähköpostituen.
  • He saavat kaksi maksutonta etuseteliä alkusertifiointia varten.

Vaatimukset

Ohjelmaan osallistumisesta kiinnostuneiden organisaatioiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

• Niillä täytyy olla yhteensä vähintään 1 000 asennettua Applen tuotetta (iPhone, iPad, iPod ja Mac). Tuotteille täytyy olla kuitit tai ostotositteet.
  • Tuotteista riippuen ainakin yhden osallistuvan organisaation palveluksessa työskentelevän teknikon täytyy suorittaa Apple Certified Macintosh Technicians (ACMT) -sertifiointi ja/tai vähintään yhden teknikon täytyy suorittaa iOS-pätevyys 90 päivän kuluessa ohjelmaan liittymisestä.
  • Osallistuvan organisaation täytyy hankkia käyttöönsä erillinen vianmäärityspalvelin ja 2D-viivakoodiskanneri, korjauspöytä, vakiokorjaustyökalut ja erikoiskorjaustyökalut sekä staattisen sähkön varotoimivaatimukset täyttävät soveltuvat välineet ja laitteistot, mukaan lukien maadoitetut istuinpäälliset, teknikoiden rannekkeet ja staattisen sähkön testausvälineistö.
  • Korjauksissa saa käyttää vain aitoja Apple-osia, jotka on ostettu suoraan Applelta. Tämä ehto on voimassa riippumatta tuotteen takuun tilasta.
  • Osallistujat voivat hyödyntää ohjelmaa organisaatioidensa omistamille Apple-tuotteille. Mitään muiden valmistajien tuotteita, takuita tai lisävarusteita ei huolleta tämän ohjelman kautta tai huomioida siinä.
  • Osallistujan täytyy huolehtia huoltotilistään Applen palvelusta ja huolehtia maksukyvystään.
  • Osallistuja ei saa tehdä korjauksia tuotteille, joilla on muiden valmistajien kuin Applen myöntämiä takuita.

Ohjelman kustannukset

• Ohjelmaan osallistumisesta ei peritä ensimmäisen vuoden aikana maksuja tai vuosimaksuja.
  • Verkossa on tarjolla omaan tahtiin suoritettavia Apple-koulutuksia ilman lisämaksua.
  • Kun organisaatio liittyy ohjelmaan, se voi hyödyntää Applen sertifiointikokeita (muutenkin kuin kahdella liittymisen yhteydessä annettavalla maksuttomalla etusetelillä).

Vaihtoehtoiset huoltotavat

Organisaatiot, joilla ei ole oikeutta osallistua Self Servicing Account -ohjelmaan, voivat hyödyntää muita nykyisiä Applen valtuuttamia huolto- ja tukitapoja: