Jos muokkaat tätä ohjausobjektia, tämä sivu ladataan uudelleen
Apple Watch, Series 2 ja Series 3

Apple Watch Series 2:n ja Apple Watch Series 3:n alumiinimallien näyttöjen vaihto-ohjelma

Apple on saanut selville, että joissain todella harvinaisissa olosuhteissa Apple Watch Series 2- ja Apple Watch Series 3 -alumiinimallien näytön pyöristettyyn reunaan voi ilmestyä halkeama. Halkeama voi alkaa toisesta reunasta ja jatkua näytön ympäri alla olevien kuvien osoittamalla tavalla.

Apple Watch, esimerkki 1
Apple Watch, esimerkki 2

Apple tai Applen valtuuttama huoltoliike vaihtaa maksutta sellaisten ehdot täyttävien Apple Watchien näytöt, joissa on tällainen halkeama.

Ehdot täyttävät mallit

Alla luetellut mallit ovat oikeutettuja osallistumaan tähän ohjelmaan. Apple Watch -mallin tunnistamista käsittelevästä ohjeartikkelista saat ohjeet Apple Watchisi mallin, kokoelman ja värin tarkistamiseen.

Mallisto ja malli Kotelokoot Väri ja materiaali Myyntiaika
Apple Watch Series 2 38 mm ja 42 mm Tähtiharmaa, kulta, ruusukulta ja hopeanvärinen alumiini syyskuu 2016 – syyskuu 2017
Apple Watch Nike+ Series 2 38 mm ja 42 mm Tähtiharmaa ja hopeanvärinen alumiini lokakuu 2016 – lokakuu 2017

Apple Watch Series 3 (GPS)

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular)

38 mm ja 42 mm Tähtiharmaa, kulta ja hopeanvärinen alumiini syyskuu 2017 – syyskuu 2019

Apple Watch Nike+ Series 3 (GPS)

Apple Watch Nike+ Series 3 (GPS+ Cellular)

38 mm ja 42 mm Tähtiharmaa ja hopeanvärinen alumiini lokakuu 2017 – syyskuu 2019

Mitkään muut Apple Watch-mallit eivät kuulu tähän ohjelmaan.

Huoltoprosessi

Huollata Apple Watchisi valitsemalla alta itsellesi parhaiten soveltuva vaihtoehto. Laitteesi lähetetään kaikissa tapauksissa huollettavaksi Applen korjauskeskukseen. Apple Watchisi tarkistetaan ennen huoltoa, jotta voidaan vahvistaa, että se on oikeutettu osallistumaan ohjelmaan.

Apple Watch palautetaan sinulle noin viidessä arkipäivässä.

Lue ohjeet Apple Watchin valmistelusta huoltoa varten ohjeartikkelista Ennen Apple Watchin meille lähettämistä.

Huomautus: Jos Apple Watchissasi on vikoja tai vaurioita, jotka vaikeuttavat huoltoa, ne on korjattava ensin. Tästä saattaa joissain tapauksissa aiheutua kustannuksia.

Lisätietoja

Apple saattaa rajoittaa korjaukset tarjottavaksi vain alkuperäisessä ostomaassa tai alkuperäisellä osto-alueella. ETA-maista ostetuille Apple Watcheille tarjotaan huoltopalveluita muissa ETA-maissa.

Tämä Applen maailmanlaajuinen ohjelma ei jatka Apple Watchin vakiotakuuta.

Tämä ohjelma kattaa ehdot täyttävät Apple Watch Series 2- ja Apple Watch Series 3 -alumiinimallit kolmen vuoden ensimmäisestä jälleenmyyntipäivästä lukien tai vuoden ajan tämän ohjelman alkamispäivästä lukien (pidemmän mukaan).

Tiedot on julkaistu 30.8.2019