Jos haluat lähettää nämä tiedot, ota JavaScript käyttöön selaimessa.
Jos muokkaat tätä ohjausobjektia, tämä sivu ladataan uudelleen
iPhone 6s

iPhone 6s:n yllättävien sammumisvikojen ohjelma

Apple on saanut tietoonsa, että jotkin iPhone 6s -laitteet (niitä on hyvin pieni määrä) voivat sammua yllättäen. Tämä ongelma ei vaikuta laitteiden turvallisuuteen. Se koskee vain tiettyjä syyskuun 2015 ja lokakuun 2015 välillä valmistettuja laitteita, joilla on tietyt sarjanumerot.

Jos sinulla on ilmennyt tällainen ongelma, tarkista alla olevan sarjanumeron tarkistustyökalun avulla, onko iPhone 6s -laitteesi oikeutettu akun vaihtamiseen maksutta.

Valid Input Invalid Input

Antamasi iPhone 6s -sarjanumero oikeuttaa tähän ohjelmaan osallistumiseen. Valitse jokin alla olevista vaihtoehdoista.

Antamasi sarjanumero ei oikeuta tähän ohjelmaan osallistumiseen. Syynä on jompikumpi seuraavista:
- Antamasi sarjanumero ei kuulu laitteelle, jossa tätä ongelmaa ilmenee.
TAI
- Tietojemme mukaan laitteesi akku on jo vaihdettu. Jos olet maksanut akun vaihtamisesta, ota yhteyttä Appleen ja selvitä, oletko oikeutettu hyvitykseen.

Pyyntösi käsittelyssä ilmeni ongelma. Yritä uudelleen muutaman minuutin kuluttua.

Anna sarjanumero.

Tämä ei ole kelvollinen Apple-tuotteen sarjanumero. Anna sarjanumero uudelleen vielä kerran. Jos sinulla on edelleen ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Valitettavasti pyyntösi käsittelyssä ilmeni ongelma. Yritä uudelleen muutaman minuutin kuluttua.

iPhonen sarjanumeron tarkistaminen on helppoa. Lue ohjeet.

Vaihtoprosessi

Valitse alta jokin vaihtoehdoista akkusi vaihtamiseksi. iPhonesi tarkistetaan ennen huoltoa. Tässä yhteydessä tarkistamme sen kelpoisuuden osallistua ohjelmaan ja sen yleisen toimintakunnon.

Ota yhteyttä huoltoliikkeeseen ja varmista, että akun vaihtopalvelu onnistuu sinä päivänä, kun aiot käydä liikkeessä.

Huomautus: matkapuhelinoperaattorit eivät tarjoa tätä ohjelmaa.

Valmistele iPhone 6s akun vaihtamiseen seuraavasti:

• Varmuuskopioi tietosi iTunesiin tai iCloudiin.
  • Poista Etsi iPhoneni käytöstä.
  • Poista puhelimesi tiedot ja asetukset valitsemalla Asetukset > Yleiset > Nollaa > Poista kaikki sisältö ja asetukset.

Huomautus: jos iPhone 6s -laitteessasi on sellaisia vaurioita, jotka vaikeuttavat akun vaihtamista (jos esimerkiksi sen näyttö on säröillä), tällaiset vauriot täytyy korjata ennen akun vaihtamista. Tästä saattaa joissain tapauksissa aiheutua kustannuksia sinulle.

Lisätietoja

Apple saattaa rajoittaa korjaukset tarjottavaksi vain alkuperäisessä ostomaassa tai alkuperäisellä osto-alueella. ETA-maista ostetuille iPhone 6s -laitteille tarjotaan huoltopalveluita muissa ETA-maissa.

Jos iPhone 6s -laitteessasi on mielestäsi tämä vika ja olet maksanut akun vaihtamisesta, voit ottaa yhteyttä Appleen ja pyytää hyvitystä.

Tämä Applen maailmanlaajuinen ohjelma ei jatka iPhone 6s:n vakiotakuuta.

Ohjelma kattaa vialliset iPhone 6s:n akut kolmen vuoden ajan laitteen alkuperäisestä myyntipäivästä lukien.

Tiedot on julkaistu 30.11.2016.