Jos muokkaat tätä ohjausobjektia, tämä sivu ladataan uudelleen
iPhone X

iPhone X:n näyttömoduulin vaihto-ohjelma kosketusongelmille

Apple on saanut tietoonsa, että joidenkin iPhone X -mallien näytöissä saattaa esiintyä kosketusongelmia, jotka johtuvat näyttömoduulin mahdollisesti viallisesta osasta. Viallisessa laitteessa saattaa esiintyä seuraavia oireita:

• Näyttö tai näytön osa ei reagoi kosketuksiin tai reagoi kosketuksiin vain ajoittain.
  • Näyttö reagoi, vaikka siihen ei kosketa.

Apple tai Applen valtuuttama huoltoliike vaihtaa ehdot täyttävien laitteiden näyttömoduulin maksutta.

Mitkään muut iPhone-mallit eivät kuulu tähän ohjelmaan.

Huoltoprosessi

Huollata iPhone X:si valitsemalla alta itsellesi parhaiten soveltuva vaihtoehto. iPhonesi tarkistetaan ennen huoltoa. Tässä yhteydessä tarkistamme sen kelpoisuuden osallistua ohjelmaan.

Varmuuskopioi iPhonesi iTunesiin tai iCloudiin ennen huoltoa. Lue lisätietoja iPhonen valmistelusta huoltoa varten.

Jos iPhone X:ssäsi on muita vaurioita, jotka vaikuttavat korjauksen tekemiseen (esimerkiksi haljennut näyttö), ne täytyy korjata ennen huoltoa. Tästä saattaa joissain tapauksissa aiheutua kustannuksia sinulle.

Lisätietoja

Apple saattaa rajoittaa korjaukset tarjottavaksi vain alkuperäisessä ostomaassa tai alkuperäisellä osto-alueella. ETA-maista ostetuille iPhone X -laitteille tarjotaan huoltopalveluita muissa ETA-maissa.

Tämä Applen ohjelma ei laajenna iPhone X:n vakiotakuun kattavuutta.

Jos iPhone X:ssäsi on mielestäsi tämä vika ja jos maksoit näyttömoduulin vaihtamisesta, voit ottaa yhteyttä Appleen ja pyytää hyvitystä.

Ohjelma kattaa vialliset iPhone X -laitteet akut kolmen vuoden ajan laitteen alkuperäisestä myyntipäivästä lukien.

Tiedot on julkaistu 9.11.2018.