Jos haluat lähettää nämä tiedot, ota JavaScript käyttöön selaimessa.
Jos muokkaat tätä ohjausobjektia, tämä sivu ladataan uudelleen
iPhone 6s iPhone 6s Plus

iPhone 6s:n ja iPhone 6s Plussan huolto-ohjelma virtaongelmille

Apple on saanut selville, että tietyt iPhone 6s- ja iPhone 6s Plus -laitteet eivät ehkä käynnisty viallisen komponentin vuoksi. Tämä ongelma koskee vain rajoitettua määrää laitteita, joilla on tietty sarjanumero ja jotka valmistettiin lokakuun 2018 ja elokuun 2019 välillä.

Jos sinulla on mielestäsi ilmennyt tämä ongelma, tarkista alla olevalla sarjanumerotarkistimella, onko iPhone 6s- tai iPhone 6s Plus -laitteesi oikeutettu maksuttomaan korjaukseen.

Valid Input Invalid Input

Antamasi sarjanumero saattaa oikeuttaa tähän ohjelmaan osallistumisen. Valitse huoltovaihtoehto alta.

Antamasi sarjanumero ei ole oikeutettu tähän ohjelmaan jostain alla mainitusta syystä.
– Antamasi sarjanumero ei kuulu laitteelle, jossa tätä ongelmaa ilmenee.
– Tietojemme mukaan laitteesi on jo huollettu osana tätä ohjelmaa.
– Tietojemme mukaan laitteesi ei ole enää oikeutettu maksuttomaan huoltoon tässä ohjelmassa. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä.

Valitettavasti pyyntösi käsittelyssä ilmeni ongelma. Yritä uudelleen muutaman minuutin kuluttua.

Anna sarjanumerosi.

Tämä ei ole kelvollinen Apple-tuotteen sarjanumero. Anna sarjanumero uudelleen vielä kerran. Jos sinulla on edelleen ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Valitettavasti pyyntösi käsittelyssä ilmeni ongelma. Yritä uudelleen muutaman minuutin kuluttua.

Sarjanumeron tarkistaminen on helppoa. Lue ohjeet tarkistamiseen.

Huomautus: mitkään muut iPhone-mallit eivät kuulu tähän ohjelmaan.

Huoltoprosessi

Huollata iPhone 6s- tai iPhone 6s Plus -laitteesi valitsemalla alta jokin vaihtoehto. iPhonesi tarkistetaan ennen huoltoa. Tässä yhteydessä tarkistamme sen kelpoisuuden osallistua ohjelmaan.

Varmuuskopioi iPhonesi iTunesiin tai iCloudiin ennen huoltoa. Lue lisätietoja iPhonen valmistelusta huoltoa varten.

Jos iPhonessasi on muita vaurioita, jotka vaikuttavat korjauksen tekemiseen (esimerkiksi haljennut näyttö), ne täytyy korjata ennen huoltoa. Tästä saattaa joissain tapauksissa aiheutua kustannuksia sinulle.

Lisätietoja

Apple saattaa rajoittaa korjaukset tarjottavaksi vain alkuperäisessä ostomaassa tai alkuperäisellä osto-alueella. ETA-maista ostetuille iPhone 6s- ja iPhone 6 Plus -laitteille tarjotaan huoltopalveluita muissa ETA-maissa.

Jos uskot, että iPhone 6s- tai iPhone 6s Plus -laitteessasi oli tämä ongelma ja maksoit laitteen korjauksesta, voit pyytää Applelta hyvitystä.

Tämä Applen maailmanlaajuinen ohjelma ei jatka iPhone 6s:n tai iPhone 6s Plussan normaalia takuuta. Tämä ohjelma ei vaikuta kuluttajansuojalain mukaisiin oikeuksiisi.

Tämä ohjelma kattaa tästä viasta kärsivät iPhone 6s- ja iPhone 6s Plus -laitteet kahden vuoden ajan laitteen ensimmäisestä jälleenmyyntipäivästä lukien.

Tiedot on julkaistu 4.10.2019.