Elokuvien vuokraus iTunes Storesta

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit etsiä, vuokrata ja katsella elokuvia iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Apple TV:llä, Macilla ja Windows-tietokoneella.

Voit hakea vuokraelokuvaa iTunes Storesta. Jos sen vieressä näkyy Vuokraa-painike, elokuva on vuokrattavissa.1 Kun olet valinnut Vuokraa-vaihtoehdon, voit valita, suoratoistetaanko vuokraelokuva vai ladataanko se:

• Napauta iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Ei nyt ja napauta sitten  vuokraelokuvan suoratoistovaihtoehtoa.2 Jos haluat ladata elokuvan laitteeseesi, valitse tai napauta .
  • Valitse Apple TV:ssä Vuokraa ja katso nyt, jos haluat suoratoistaa elokuvan.2 Jos valitset Vuokraa ja katso myöhemmin -vaihtoehdon, sinulla on 30 päivää aikaa aloittaa elokuvan katsominen. Vuokraelokuvia ei voi ladata Apple TV:lle.
  • Voit aloittaa suoratoiston Macissa tai Windows-tietokoneessa valitsemalla vaihtoehdon Katso nyt.2 Jos valitset Katso myöhemmin -vaihtoehdon, elokuvan voi etsiä Vuokratut-välilehdestä. Jos haluat suoratoistaa elokuvan, siirrä kohdistin elokuvan nimen päälle ja valitse . Jos haluat ladata elokuvan, valitse .

iTunes-vuokraelokuvat eivät ole saatavilla kaikkialla. Tarkista, mitä on saatavilla maassasi tai alueellasi.
Kun olet aloittanut suoratoiston, sinulla on 48 tuntia aikaa katsoa vuokraelokuva.

Vuokratun elokuvan katsominen millä tahansa Apple-laitteella

Vuokraamiasi elokuvia voi katsoa kaikilla Apple ID:täsi käyttävillä laitteilla. Varmista, että käytät uusinta iOS-, tvOS- tai iTunes-versiota, ja etsi sitten vuokraelokuvat noudattamalla seuraavia ohjeita.

Voit ladata vuokraelokuvan yhteen iOS-laitteeseen tai tietokoneeseen ja suoratoistaa sen toisella laitteella. Jos esimerkiksi vuokraat elokuvan ja lataat sen iPhoneen, voit suoratoistaa sen Apple TV:ssä. Et kuitenkaan voi suoratoistaa vuokraelokuvaa useammalla kuin yhdellä laitteella kerrallaan.

Et myöskään voi ladata vuokraelokuvaa useampaan kuin yhteen laitteeseen kerrallaan. Jos haluat ladata vuokraelokuvan toiseen laitteeseen, varmista, että olet yhteydessä internetiin, ja poista sitten elokuva ensimmäisestä laitteesta. Etsi sitten vuokraelokuva toisella laitteella ja napauta latauskuvaketta .

Vuokraelokuvat eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Tarkista, mitä on saatavilla maassasi tai alueellasi.

Elokuvan katseluaika

Elokuvan katselun aloittamiseen on 30 päivää aikaa vuokraushetkestä lukien. Kun elokuvan katselu on aloitettu, sinulla on 48 tuntia aikaa katsoa elokuva loppuun. Voit katsoa elokuvan niin monta kertaa kuin haluat, ennen kuin vuokra-aika päättyy.

Jos et aloita elokuvan katselua 30 päivän sisällä, se täytyy vuokrata uudelleen.

Vuokraamasi elokuva poistetaan kirjastostasi automaattisesti vuokra-ajan päättyessä.

iPhone, iPad tai iPod touch

Avaa iTunes Store -appi ja etsi vuokraamasi elokuva.

Löydät vuokraelokuvasi myös TV-apista tai Videot-apista. Napauta TV-apissa Kirjasto ja etsi Vuokratut-osio. Napauta Videot-apissa Vuokratut. Jos sinulla ei ole vuokraelokuvia Apple ID:llä, jolla olet kirjautunut sisään, et näe Vuokratut-vaihtoehtoa kummassakaan apissa.

Mac tai Windows-tietokone

Avaa iTunes ja klikkaa sitten vasemmassa yläkulmassa Elokuvat. Klikkaa iTunes-ikkunan ylälaidassa olevaa Vuokratut-välilehteä.

Jos sinulla ei ole vuokraelokuvia Apple ID:llä, jolla olet kirjautunut sisään, et näe Vuokratut-välilehteä.

Apple TV

Avaa iTunes-elokuvat-ohjelma, pyyhkäise Siri Remotessa tai Apple TV Remotessa ylöspäin ja valitse Ostetut. Valitse vasemmasta sivupalkista Vuokratut.

Jos sinulla ei ole vuokraelokuvia Apple ID:llä, jolla olet kirjautunut sisään, et näe Vuokratut-osiota.

Löydät vuokraelokuvasi myös TV-ohjelmasta. Valitse Kirjasto ja etsi Vuokratut-välilehti.

Apple TV (2. tai 3. sukupolvi): etsi vuokraelokuvat päävalikon ylähyllyltä.

Vuokratun elokuvan katsominen offline-tilassa

Jos haluat katsoa elokuvan offline-tilassa, esimerkiksi lennon aikana, kun Wi-Fi-yhteyttä ei ole käytettävissä, toimi seuraavasti:

• Etsi vuokraelokuva ja napauta latauskuvaketta . Lataa koko elokuva, ennen kuin siirryt offline-tilaan.
  • Aloita katselu painamalla Toista-painiketta. 48 tunnin ajastin käynnistyy myös silloin, kun olet offline-tilassa.

Sinun kannattaa ladata vuokraelokuvat matkalle lähtöä edeltävänä päivänä, jotta sinulle jää riittävästi aikaa kaiken sisällön lataamiseen.

Näin saat apua

• Jos et pysty suoratoistamaan tai katsomaan videosisältöä iTunes Storesta, yritä käynnistää laite uudelleen. Jos vuokraelokuvaa ei vieläkään toisteta, perehdy suoratoistoon liittyviin ongelmiin tai ilmoita ongelmasta.
  • Latausaika riippuu internet-yhteytesi nopeudesta. Jos elokuvaa ladataan, voit aloittaa sen katselun heti, kun riittävä osa siitä on latautunut keskeytymätöntä katselua varten. Latausaika riippuu internet-yhteytesi nopeudesta.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Julkaisupäivämäärä:Fri Feb 23 17:18:54 GMT 2018