Elokuvien vuokraus iTunes Storesta

Tässä artikkelissa kerrotaan elokuvien etsimisestä, vuokraamisesta ja katsomisesta tietokoneen tai Apple TV:n avulla tai iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.

Voit vuokrata elokuvia iTunes Storesta tietokoneella tai iOS-laitteella. Tarvitset elokuvien vuokraamiseen

Voit etsiä vuokraelokuvia selaamalla iTunes Storea ja etsimällä elokuvia, joiden kohdalla on Vuokraa-painike.

Kun osoitat Vuokraa-painiketta, elokuva latautuu. Latausaika riippuu Internet-yhteytesi nopeudesta.

Vuokraus veloitetaan luottokortilta, joka on liitetty Apple ID:hesi. Voit myös käyttää iTunes Store -saldoa elokuvien vuokraamiseen.

Vuokraelokuvien katsominen

Voit katsella elokuvia seuraavilla laitteilla:

• Mac tai Windows-tietokone
  • iPhone, iPad tai iPod touch, jossa on iOS 3.1.3 tai uudempi
  • iPod classic tai iPod nano (3., 4. tai 5. sukupolvi)
  • televisio Apple TV:n kautta.

Jos vuokraat elokuvan tietokoneella mutta haluat katsella sitä iOS-laitteella, liitä laite tietokoneeseen ja synkronoi USB:n kautta. Kun siirrät vuokraelokuvan tietokoneesta, se poistuu tietokoneen iTunes-kirjastosta. Voit siirtää elokuvan laitteesta toiseen niin usein kuin haluat, mutta se voi olla vain yhdessä laitteessa kerrallaan.

Jos vuokrasit elokuvan käyttämällä iOS-laitetta tai Apple TV:tä, et voi siirtää sitä muuhun laitteeseen.

HD-elokuvan voi katsoa tuetussa laitteessa eli tietokoneessa, iPhone 4:ssä tai uudemmassa, iPadissa tai iPod touchissa (4. sukupolvi tai uudempi) sekä televisiosta käyttämällä Apple TV:tä.

Voit myös suoratoistaa vuokraelokuvaa tietokoneesta tai iOS-laitteesta Apple TV:hen AirPlayn avulla, kun se on latautunut kokonaan.

Elokuvan katseluaika

Elokuvan katselun aloittamiseen on 30 päivää aikaa vuokraushetkestä lukien. Kun katselu on aloitettu, elokuvan loppuun katsomiseen on aikaa 24 tuntia (Yhdysvalloissa) tai 48 tuntia (muualla). Voit katsoa elokuvan niin monta kertaa kuin haluat, ennen kuin vuokra-aika päättyy.

Jos et aloita elokuvan katselua 30 päivän sisällä, se täytyy vuokrata uudelleen.

Vuokraamasi elokuva poistuu iTunes-kirjastostasi vuokra-ajan päättyessä.

Tekstityksellä tai kuvailevalla tekstityksellä varustettujen elokuvien vuokraaminen

Jos elokuvassa on tekstitys, siitä on maininta elokuvan nimessä tai juonitiivistelmässä.Jos elokuvassa on kuvaileva tekstitys, sen sivulla on kuvailevan tekstityksen kuvailevan tekstityksen logo logo.

Vuokrattujen elokuvien etsiminen

Etsi elokuva laitteesta, jolla vuokrasit sen.

• Mac tai Windows-tietokone: siirry iTunes-kirjaston Elokuvat-osion Vuokratut-välilehdelle.
  • iOS-laite: siirry Videot-ohjelman Vuokratut-välilehdelle.
  • Apple TV (2. tai 3. sukupolvi): etsi päävalikon ylähyllyltä.

Lisätietoja

Jotkin ominaisuudet tai palvelut eivät ole saatavilla kaikissa maissa, joissa iTunes Store on käytettävissä. Lue lisätietoja maassasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Muokattu viimeksi: