Elokuvien ja TV-ohjelmien poistaminen Apple TV -apissa

Poista iPhoneen, iPadiin, Maciin tai Windows-tietokoneeseen ladattuja videoita.

Elokuvien ja TV-ohjelmien poistaminen iPhonesta tai iPadista

1. Avaa Apple TV -appi.

2. Napauta Kirjasto ja sitten Ladattu. Jos et näe Ladattu-kohtaa, laitteeseen ei ehkä ole tallennettu kohteita.

3. Pyyhkäise vasemmalle poistettavan kohteen päällä ja napauta sitten Poista.

4. Vahvista pyydettäessä.

Poista-valinta iPhonessa, kun pyyhkäiset vasemmalle poistettavan kohteen päällä

Elokuvien ja TV-ohjelmien poistaminen Macissa

1. Avaa Apple TV -appi.

2. Klikkaa sivupalkissa Ladatut, jotta voit etsiä kohteen, jonka haluat poistaa.

3. Siirrä osoitin poistettavan kohteen päälle ja klikkaa Lisää-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

4. Klikkaa Poista kirjastosta ja vahvista pyydettäessä.

Elokuvien ja TV-ohjelmien poistaminen Windows-tietokoneessa

1. Avaa Apple TV -appi.

2. Klikkaa Kirjasto-välilehteä ja valitse Ladatut. Jos Kirjasto-välilehdellä ei ole Ladatut-osiota, klikkaa Lisää-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä ja laita Ladatut päälle.

3. Siirrä osoitin poistettavan kohteen päälle ja klikkaa Lisää-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

4. Klikkaa Poista kirjastosta ja vahvista pyydettäessä.

Jos elokuvien tai TV-ohjelmien poistaminen ei onnistu

• Kätke kohde: kohteen kätkeminen poistaa kohteen Kirjastosta, kun olet kirjautunut sisään Apple ID:llä.

• Laita tietokoneen synkronointi pois päältä: jos olet synkronoinut elokuvia tai TV-ohjelmia Macista tai Windows-tietokoneesta iPhoneen tai iPadiin manuaalisesti USB-kaapelin avulla, voit poistaa sisällön Kirjastosta laittamalla synkronoinnin pois päältä.

• Tarkista, onko kohde ladattu: jos näet elokuvan tai jakson vieressä Ladattu-kuvakkeenLadattu-kuvake, se on ladattu laitteellesi. Jos et näe Ladattu-kuvakettaLadattu-kuvake, elokuvaa tai jaksoa ei ole ladattu.

Appien ja muun median poistaminen

Maan tai alueen mukaan et ehkä voi ostaa tai ladata tietyntyyppistä mediasisältöä. Lue lisätietoja siitä, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.