Safari-ikkuna, jossa näkyy korostettua tekstiä sisältävä verkkosivu, ja sen vieressä pikamuistiinpano, johon sisältyy teksti ja linkki verkkosivulle.

Pikamuistiinpanon kirjoittaminen

Pikamuistiinpano-ominaisuuden avulla voit helposti aloittaa muistiinpanon mistä tahansa Macissa poistumatta apista, jota parhaillaan käytät.

Pikamuistiinpanon aloittaminen

Muistiinpanot gallerianäkymässä, ja jokaisen muistiinpanon sisältö näkyy miniatyyrissä. Ehdotetut haut, kuten lukitut muistiinpanot ja liitteitä sisältävät muistiinpanot, tulevat näkyviin oikeaan yläkulmaan.

Löydä juuri se muistiinpano, jota tarvitset

Gallerianäkymässä voit katsoa kaikkia muistiinpanojasi miniatyyreinä ja silmäillä helposti niiden kuvia löytääksesi haluamasi muistiinpanon. Voit myös käyttää tehokkaita hakuominaisuuksia löytääksesi muun muassa kohteita liitteinä olevista kuvista tai tekstiä skannatusta dokumentista.

Etsiminen muistiinpanoista

Mac ja iPad, joissa on sama muistiinpano iCloudista.

Tee muistiinpanoja missä ikinä oletkin

Kun lisäät internet-tilisi Muistiinpanoihin, muistiinpanosi pysyvät mukanasi riippumatta siitä, mitä laitetta käytät. Voit siis aloittaa automatkasi suunnittelun Macissa ja pitää muistiinpanosi kätevästi mukana iPadissa, kun matkustat.

Muistiinpanotilien lisääminen tai poistaminen

Muistiinpano, jossa on suuri kuva mäestä ja joesta.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Voit vetää ja pudottaa muistiinpanoihin kuvia, videoita, PDF:iä ja muita tiedostoja. Voit lisätä sisältöä muistiinpanoihin myös suoraan mm. Safari- tai Kartat-apeista.

Kuvien, tiedostojen ja muun lisääminen

Muistiinpanot gallerianäkymässä, kun jaetun muistiinpanon hallitseminen on valittu. Käyttäjälle näytetään luettelo muistiinpanoon lisätyistä henkilöistä ja saatavilla olevat valinnat.

Helppoa yhteistyötä

Kun käytät iCloud-muistiinpanoja, voit kutsua muita katselemaan tai tekemään muutoksia muistiinpanoon tai kansioon. Jos jaat iCloud-muistiinpanon Viestien ryhmäkeskustelussa, keskusteluun tulee näkyviin päivityksiä, kun joku tekee muutoksen muistiinpanoon.

Muistiinpanojen ja kansioiden jakaminen

Voit tutustua Muistiinpanojen käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.