Tervehdysnäyttö, joka tulee näkyviin, kun laitat iPhonen päälle ensimmäistä kertaa.

Aloita

Tee muutama perusasetus, ennen kuin alat käyttää uutta iPhonea.

Käyttöönoton perusasiat

iPhonen puhelinnäyttö, jossa on ainutlaatuinen yhteystietojuliste.

Ilmennä persoonaasi

iPhone voi kuvastaa henkilökohtaista tyyliäsi ja mieltymyksiäsi. Esittele suosikkikuviasi lukitulla näytöllä, lisää widgettejä Koti-valikkoon, säädä tekstin kokoa, soittoääniä ja muuta.

iPhonen yksilöiminen

Kameran näyttö on Kuva-tilassa ja kameran kehyksessä on neljä ihmistä.

Ota onnistunut kuva

Taltioi hetket iPhonella, missä tahansa oletkin. Opettele ottamaan kuvia ja videoita liikkeellä ollessasi ja käyttämään muita iPhonesi kameratoimintoja.

Ota upeita kuvia ja videoita

FaceTime-puhelu.

Pysy yhteydessä

iPhonen avulla on helppoa pitää yhteyttä tärkeisiin henkilöihin. Lisää yhteystiedot osoitekirjaan, jotta heidän tietonsa ovat käytettävissä aina tarvittaessa. Sitten voitte pitää yhteyttä tekstiviesteillä, puheluilla tai FaceTimella.

Pidä yhteyttä ystäviin ja perheeseen

Perhejako-näyttö Asetukset-apissa. Viisi perheenjäsentä on listattu. Heidän nimiensä alapuolella on Perheen tarkistuslista ja sen alapuolella Tilaukset- ja Ostojen jako ‑valinnat.

Perheen kesken

Voitte perheenjäsenten kesken käyttää Perhejakoa ehdot täyttävien appiostojen, sijainnin ja jopa terveystietojen jakamiseen. Voit myös ottaa käyttöön käyttörajoituksia ja hallita, miten lapsesi viettävät aikaa laitteillaan.

Jaa ominaisuuksia perheesi kanssa

Koti-apin Koti-näyttö.

Helpota päivääsi

Lue, miten voit iPhonen apeilla saada reittiohjeet suosikkipaikkoihisi, maksaa aamukahvisi, saada muistutuksia tärkeistä tehtävistä ja jopa lukita ulko-oven automaattisesti, kun poistut kotoa.

iPhonen käyttö arjen rutiineihin

iPhonen näyttö, jolla näkyy, että akku on ladattu täyteen.

Asiantuntijoiden vinkit

Pidä iPhonesi ja sen tiedot turvassa tutustumalla näihin Applen tuen asiantuntijoiden vinkkeihin.

Asiantuntevia neuvoja Applen tuesta