iPad Pro (10,5 tuumaa), iPad Pro (12,9 tuumaa) (2. sukupolvi), iPad Air (3. sukupolvi) ja iPad mini (5. sukupolvi)

iPadin käyttöopas

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää iPadista

Lukittu näyttö, jonka alareunassa on palkki, joka ilmaisee, että voit pyyhkäistä alareunasta ylös.

Tulevaisuus on täällä

Uuden iPad Pron näyttö ulottuu reunasta reunaan – voit avata sen yhdellä vilkaisulla ja navigoida siinä tutuilla eleillä.

Tutustu uuteen iPad Prohon

Muistiinpano on avattuna Muistiinpanot-apissa. Otsikko ”Parts of a cell” kirjoitetaan muistiinpanon yläreunaan. Otsikon alla on numeroitu luettelo, jossa on solun osia, kuten ”plasma membrane”, ”cytoplasm”, ”mitochondria” ja ”ribosomes.” Numeroidun luettelon alla on luonnos kasvisolusta, ja sen jälkeen on kirjotettuja muistiinpanoja. Näytön alareunassa on näkyvissä näppäimistö.

Fiksua opiskelua

iPadilla voit tehdä yhteistyötä luokkatovereiden kanssa, lisätä piirroksia ja luonnoksia muistiinpanoihin ja tehdä asioita samanaikaisesti käyttämällä moniajoa kaikissa suosikkiapeissasi.

Pysy muita edellä

Ruutuaika on valittuna Asetuksissa. Näytön oikeassa reunassa on Ruutuajan toimintaraportti. Raportin yläreunassa ovat valittavina vaihtoehdot Tänään ja Viimeiset 7 pv. Viimeiset 7 pv on valittuna. Raportin yläreunassa on kaavio, jossa näytetään, kuinka paljon aikaa käytettiin peleihin, viihteeseen ja yhteisöpalveluihin viikon kunakin päivänä. Kaavion alapuolella on Rajoitukset-osio, jossa voit asettaa aikarajoituksia peleille, apeille ja yhteisöpalveluille. Sen alapuolella luetellaan eniten käytetyt apit. Raportin alapuolella näkyy laitteen käteen ottamisten kokonaismäärä.

Ruutuajan käyttöönotto lapselle

Käyttämällä Ruutuaikaa saat tietoja ajasta, jonka lapsesi käyttävät laitteillaan, voit katsella toimintaraportteja ja asettaa rajoja.

Seuraa lapsesi iPadin käyttöä

FaceTime-appi, jossa näkyy meneillään oleva puhelu.

Rentoutuminen kiireisen päivän jälkeen

iPadilla voit pitää yhteyttä ystäviin, uppoutua hyvään kirjaan, aloittaa luonnoskirjan ja tehdä paljon muuta.

Rentoudu iPadin avulla

Voit selata iPadin käyttöopasta klikkaamalla Sisällysluetteloa sivun yläreunassa.

Lisäohjeita löytyy iPadin tukisivustolta.