Ostoksien tekeminen iBooks Storessa

Voit etsiä iBooks Storesta haluamasi kirjan ja sitten hankkia näytteen, lisätä kirjan toivelistaan (myöhempää ostamista varten) tai ostaa kirjan saman tien.

Työkalupalkki iBooks Storessa. Pääset takaisin omaan kirjastoosi klikkaamalla Kirjasto.

Huomaa: iBooks Store ei ole käytettävissä kaikilla alueilla.

Avaa iBooks

Klikkaa iBooks Store (tai valitse Store > Store‑etusivu) ja tee sitten jokin seuraavista:

• Kirjan etsiminen: Voit hakea kirjan nimen, tekijän, lajityypin tai julkaisijan perusteella. Kun alat kirjoittaa hakukenttään, näkyviin tulee ehdotuksia.

Kysy Siriltä: Voit sanoa esimerkiksi:

• ”Etsi Applen kirjoja”

• ”Etsi iPhone-kirjoja”

Lisätietoja Siristä.

• Kirjan ostaminen tai lataaminen: Klikkaa kirjan hintaa latauspainikkeessa. Voit myös valita kirjan, lukea kuvauksen ja klikata sitten Osta kirja tai Hae (tai käyttää Touch ID:tä).

• Näytteen hankkiminen (jos saatavana): Valitse kirja ja klikkaa sitten Hanki näyte.

• Kirjan lisääminen toivelistalle: Valitse kirja, klikkaa kohdan Osta kirja tai Ennakkotilaa vieressä olevaa nuolta ja valitse sitten Lisää toivelistalle.

• Kirjan tilaaminen ennakkoon: Klikkaa kirjan hintaa. Voit myös valita kirjan, lukea kuvauksen ja klikata sitten Ennakkotilaa.

• Kirjan antaminen: Valitse kirja, klikkaa kohdan Osta kirja vieressä olevaa nuolta ja valitse sitten Anna kirja lahjaksi.

Oletusarvoisesti kirjan tiedot sisältävä sähköposti lähetetään välittömästi. Jos haluat ajoittaa lahjan saamisen myöhemmälle ajankohdalle, valitse Muuna päivänä ja määritä toimituspäivä.

Huomaa: Jos olet ottanut Perhejaon käyttöön ja tilille on asetettu Pyydä ostolupa -asetus, Perhejaon järjestäjää pyydetään hyväksymään osto, kun klikkaat ostovaihtoehtoa.